kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

Bizim de bir arkadaş var, geç döllenme falan olmadığı halde adeti kaç gün gecikince yapmıştı test ama negatif gözüküyordu, sonra birkaç gün sonra yine yapmış bu sefer pozitife çevirmiş :)) yarın ya da öbür gün tekrarla bakalım ne çıkacak :)

inşallah ya. nasıl ümitlendim :3:
dün akşam rüyamda kusuyordum sonra hamileyim bak durduk yere kusmam diyordum.sabah uyandığımda da hala bulantım vardı. belki rüyanın etkisiydi bilemiyorum ama,rüya tabirlerine baktım kusmanın anlamına (huzu ve siması güzel olan evlada delalet eder) diyor. hayır olsun inşallah..

dün akşam rüyamda kusuyordum sonra hamileyim bak durduk yere kusmam diyordum.sabah uyandığımda da hala bulantım vardı. belki rüyanın etkisiydi bilemiyorum ama,rüya tabirlerine baktım kusmanın anlamına (huzu ve siması güzel olan evlada delalet eder) diyor. hayır olsun inşallah..

hayır olsun :) ben de hamileliğimi öğrenmeden 1 ay önce bir rüya görmüştüm, anlamı da erkek bebek müjdesiydi :)

NE GA TİF ... bugün test yaptm yine tek çizgi. salı günü bidaha yapıcam. bidahada yapmıycam çıkmazsada artık karnım büyürse anlıcam hamile olduğumu :9:

kızlar bugün 9 gecikti. adet günü test yapmıştım negatifti.bende baya üzüldüm ama bidaha hiç stres yapmadım hamile değilmişim dedim. ve hala adet olmadım. daha öncesinde korunurken bile (eşim korunur prezervatifle) adet olmasam hamile mi kaldım acaba diye 2-3 gün geçse test yapardım.negatifi görünce adet olurdum hemen. şimdi 9 gün geçti hala tık yok. kafamda düşünce yok stres yok.aman hamile değilim kilo vereyim bari diye diete başladım sigara içiodm zaten testten sonra yine başladım.e adet olmayınca diyeti bıraktım.sigarayı tam bırakamadım:17:
nie bu kadar gecikti geç mi yumurtladım. hamilemiyim? belirtimde yok. tam kafamdan atmıştım şimdi yine; ACABA diorm.yine ümitlenip üzülmek istemyorum. idrar ne zaman yapmalıyım ? geç yumurtlamaysa adetten en az kaç gün sonra idrarda çıkar? yardımcı olun:5:

Canim benim 14. Gun cikti idrarda o da silikti ikinci cizgi bekle bakalim hayirlisi yalniz takip ediyorum surekli sizi merak ediyorum rabbim Hamileyiiiim demeyi nasip etsin size en kisa zamanda

Canim benim 14. Gun cikti idrarda o da silikti ikinci cizgi bekle bakalim hayirlisi yalniz takip ediyorum surekli sizi merak ediyorum rabbim Hamileyiiiim demeyi nasip etsin size en kisa zamanda

canım bu kşişden kşiye degisiomuş ben onu anladım ben 1gün gecince yaptım silik ikinci cizgi cıktı herkez kızdı bana erken yapmışsın daha çok erken bosuna umutlanma dedi bugn kan tahlili için giittm gerek kalmadı doktor keseyi gördü,rabbim inş.saglıkla kucagıma almayıda nasip eder.isteyen herkeze hayırlısıyla nasip eder inş.ben 4ay bekledim cok zor ama isyan etmedim vardır bi hayır dedim dua edin...

hayırlısı hakkında canım bende rüyamda yeni dogmuş bebegmi emziriyodum aradan 2gün geçmeden gebeligimi ögrendim cok şükür

NE GA TİF ... bugün test yaptm yine tek çizgi. salı günü bidaha yapıcam. bidahada yapmıycam çıkmazsada artık karnım büyürse anlıcam hamile olduğumu :9:

ahhhh pomak ya yine yaptım negatif arada hayali silik çizgi görüyorum ama hayali. karar verdim eğer reglim gelmezse 1 hafta sonra yapcam negatf cıkarsa bi doktora gidecem sorunmu var diye

aminnn inşallah.saol canım.
evet artık bekliycem. son bir testim kaldı evde. dün kuzenime gelirken aldırmıştım.hemen yap dedi bana.çıkmıyo diorm bekliycem.ısrar etti.2 tane aldım olmazsa sonra yap yine dedi.yaptm tabi yine negatif.
15.gün yani çarşamba yapıcam artık.

ahhhh pomak ya yine yaptım negatif arada hayali silik çizgi görüyorum ama hayali. karar verdim eğer reglim gelmezse 1 hafta sonra yapcam negatf cıkarsa bi doktora gidecem sorunmu var diye

bende 15. gün yani çarşamba yapayım diorm. bütün gün evde tek başına otur otur,zaman geçmiyo. aklımı dağıtcak bişey yok. yapmıycam diorm dayanamayıp yapıorm.birde burda takılınca okuduklarımdan etkileniyorum.onun 10. gün çıkmış,bunun adet günü çıkmış benimde çıkar diorm.sonra negatifi görüp oturuyorum yine aşağı :5:
son günlerde kendimi çok yalnız hissediyorum.(eşimle değil) hiç arkadaşım kalmadı. hepsi çalışıyo.başka şehirlere atandılar. burda yaşayıp çalışan bi arkadaşım var ama düğün arifesinde ve haftada 1 bile zor görüşüyorz.iyice bi başıma kaldım ve sürekli kafamda büyütüyorum bu konuları işte.bi an önce bebeğim olsada bütün vaktimi ona harcasam diyorum.

Son düzenleme:
bende 15. gün yani çarşamba yapayım diorm. bütün gün evde tek başına otur otur,zaman geçmiyo. aklımı dağıtcak bişey yok. yapmıycam diorm dayanamayıp yapıorm.birde burda takılınca okuduklarımdan etkileniyorum.onun 10. gün çıkmış,bunun adet günü çıkmış benimde çıkar diorm.sonra negatifi görüp oturuyorum yine aşağı :5:
son günlerde kendimi çok yalnız hissediyorum.(eşimle değil) hiç arkadaşım kalmadı. hepsi çalışıyo.başka şehirlere atandılar. burda yaşayıp çalışan bi arkadaşım var ama düğün arifesinde ve haftada 1 bile zor görüşüyorz.iyice bi başıma kaldım ve sürekli kafamda büyütüyorum bu konuları işte.bi an önce bebeğim olsada bütün vaktimi ona harcasam diyorum.

inan aynı durumdayım baska bi memlekete gelin geldim bende ve hiçkimse yok eşimden başka , kafayı yedim yiyecem.ben regli olacak gibiyim belim ağrıyo inceden.seni de cok dolu gördüm yapabilecek ve söyleyebilecek hiçbişe yok.cok fazla sitede dolanmamaya calış gercekten tetikliyo bi an önce yapmak bilmek istiyorsun kendine son bi hafta ver hayatım insallah cıkar çıkmasada artık bilirizki yok stres geciktiriyo.baska acıklaması yok.

benim de adetlerim 35-40 günde gelir.Düzenleyici verdi doktor duphaston.Ama işe yaramadı sanırım 36 gün oldu hala adet olamadım.hcg 0.4 progestron 4 cıktı.Benim geç döllenme oluyor genelde.İki düşüğüm var .Tekrar yaptırsammı bilmiyorum.

benim de adetlerim 35-40 günde gelir.Düzenleyici verdi doktor duphaston.Ama işe yaramadı sanırım 36 gün oldu hala adet olamadım.hcg 0.4 progestron 4 cıktı.Benim geç döllenme oluyor genelde.İki düşüğüm var .Tekrar yaptırsammı bilmiyorum.

düşüklerin neden olmuş peki, benimde bi düşük olmuştu. sen kendine cok dikkat et canım iş falan bile yapma gerekirse . bi 10 günde bekle regli olmazsan yaptır bence.

kızlar bugün 13 gün oldu reglim geçeli umut umutsuzluk ne ararsan var . cuma günü test yapıcam tabi cuma ya dayanabilirsem.çok kritik dönemdeyim :1::1::1::1:belki geç döllenmenin bi örneğide ben olurum. önce negatif görüp sonra pozitif olanlardan:18::18::18:

Kızlar bende size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Eğer bekledikten sonra hala negatif çıkarsa hamile değilsiniz demektir ama ümitsizlİğe kapılmayın . Çünkü benimde 2 ay yada 3 ay gecikmişti her seferinde evde , sağlık ocağında ,hastanelerde kan testi yaptırıyordum ama hep negatifti . Aile hekimimin bana dediği vücut bebek istiyor derlerdi eskiden seninde öyle bence dedi , vücut kendini hazırlarmış önce , gecikmelerin yaşanmasına oda sebep olurmuş. Ve sonra dediği gibi hamile kaldım . Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah .

ben hasta oldum canım 36. günde 35 de tahlil yaptırmıştım biraz da psikolojik sanırım birsey var mı yok mu derken adet gecikiyor. Ben de kan pıhtılaşması varmış o yüzden düşükler canım.

kızlar bugün 13 gün oldu reglim geçeli umut umutsuzluk ne ararsan var . cuma günü test yapıcam tabi cuma ya dayanabilirsem.çok kritik dönemdeyim :1::1::1::1:belki geç döllenmenin bi örneğide ben olurum. önce negatif görüp sonra pozitif olanlardan:18::18::18:
bir diğer örneğide ben olurum inşallah :9:
bende elimde kalan son testi eşime saklattırdım:52: yoksa her an yapabilirdim :)) sakla dedim çarşamba günü ver bana. bende çarşamba yapmayı düşünüyorum.
bu arada göğüslerim çok şiş,renkli olan kısımları genişledi.ama ağrı yok. birde canım hiç birşey yapmak istemiyor. akşam 12de yattım.sabah 12de uyandım.çok uyuyorum:) başka belirtimde yok :44:

bir diğer örneğide ben olurum inşallah :9:
bende elimde kalan son testi eşime saklattırdım:52: yoksa her an yapabilirdim :)) sakla dedim çarşamba günü ver bana. bende çarşamba yapmayı düşünüyorum.
bu arada göğüslerim çok şiş,renkli olan kısımları genişledi.ama ağrı yok. birde canım hiç birşey yapmak istemiyor. akşam 12de yattım.sabah 12de uyandım.çok uyuyorum:) başka belirtimde yok :44:

göğüslerinde mavi damar ve renk değişimi var mı. bende ev işi bile yapamıyorum ya gel cuma günü beraber yapalım pomak ne dersin

Back
X