Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bide ümidimi kaybettim yine, belimde ağrıyo zaten![]()
Bizim de bir arkadaş var, geç döllenme falan olmadığı halde adeti kaç gün gecikince yapmıştı test ama negatif gözüküyordu, sonra birkaç gün sonra yine yapmış bu sefer pozitife çevirmiş :)) yarın ya da öbür gün tekrarla bakalım ne çıkacak :)
inşallah ya. nasıl ümitlendim![]()
dün akşam rüyamda kusuyordum sonra hamileyim bak durduk yere kusmam diyordum.sabah uyandığımda da hala bulantım vardı. belki rüyanın etkisiydi bilemiyorum ama,rüya tabirlerine baktım kusmanın anlamına (huzu ve siması güzel olan evlada delalet eder) diyor. hayır olsun inşallah..
ne güzel yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bende regliden 1 gün önce yaptırdım o.298 cıktı dedim yükselme olasılığı olurmu kesti attı doktor yokolmaz dedi![]()
kızlar bugün 9 gecikti. adet günü test yapmıştım negatifti.bende baya üzüldüm ama bidaha hiç stres yapmadım hamile değilmişim dedim. ve hala adet olmadım. daha öncesinde korunurken bile (eşim korunur prezervatifle) adet olmasam hamile mi kaldım acaba diye 2-3 gün geçse test yapardım.negatifi görünce adet olurdum hemen. şimdi 9 gün geçti hala tık yok. kafamda düşünce yok stres yok.aman hamile değilim kilo vereyim bari diye diete başladım sigara içiodm zaten testten sonra yine başladım.e adet olmayınca diyeti bıraktım.sigarayı tam bırakamadım
nie bu kadar gecikti geç mi yumurtladım. hamilemiyim? belirtimde yok. tam kafamdan atmıştım şimdi yine; ACABA diorm.yine ümitlenip üzülmek istemyorum. idrar ne zaman yapmalıyım ? geç yumurtlamaysa adetten en az kaç gün sonra idrarda çıkar? yardımcı olun![]()
Canim benim 14. Gun cikti idrarda o da silikti ikinci cizgi bekle bakalim hayirlisi yalniz takip ediyorum surekli sizi merak ediyorum rabbim Hamileyiiiim demeyi nasip etsin size en kisa zamanda
inşallah ya. nasıl ümitlendim![]()
dün akşam rüyamda kusuyordum sonra hamileyim bak durduk yere kusmam diyordum.sabah uyandığımda da hala bulantım vardı. belki rüyanın etkisiydi bilemiyorum ama,rüya tabirlerine baktım kusmanın anlamına (huzu ve siması güzel olan evlada delalet eder) diyor. hayır olsun inşallah..
NE GA TİF ... bugün test yaptm yine tek çizgi. salı günü bidaha yapıcam. bidahada yapmıycam çıkmazsada artık karnım büyürse anlıcam hamile olduğumu![]()
Canim benim 14. Gun cikti idrarda o da silikti ikinci cizgi bekle bakalim hayirlisi yalniz takip ediyorum surekli sizi merak ediyorum rabbim Hamileyiiiim demeyi nasip etsin size en kisa zamanda
ahhhh pomak ya yine yaptım negatif arada hayali silik çizgi görüyorum ama hayali. karar verdim eğer reglim gelmezse 1 hafta sonra yapcam negatf cıkarsa bi doktora gidecem sorunmu var diye
bende 15. gün yani çarşamba yapayım diorm. bütün gün evde tek başına otur otur,zaman geçmiyo. aklımı dağıtcak bişey yok. yapmıycam diorm dayanamayıp yapıorm.birde burda takılınca okuduklarımdan etkileniyorum.onun 10. gün çıkmış,bunun adet günü çıkmış benimde çıkar diorm.sonra negatifi görüp oturuyorum yine aşağı
son günlerde kendimi çok yalnız hissediyorum.(eşimle değil) hiç arkadaşım kalmadı. hepsi çalışıyo.başka şehirlere atandılar. burda yaşayıp çalışan bi arkadaşım var ama düğün arifesinde ve haftada 1 bile zor görüşüyorz.iyice bi başıma kaldım ve sürekli kafamda büyütüyorum bu konuları işte.bi an önce bebeğim olsada bütün vaktimi ona harcasam diyorum.
benim de adetlerim 35-40 günde gelir.Düzenleyici verdi doktor duphaston.Ama işe yaramadı sanırım 36 gün oldu hala adet olamadım.hcg 0.4 progestron 4 cıktı.Benim geç döllenme oluyor genelde.İki düşüğüm var .Tekrar yaptırsammı bilmiyorum.
bir diğer örneğide ben olurum inşallahkızlar bugün 13 gün oldu reglim geçeli umut umutsuzluk ne ararsan var . cuma günü test yapıcam tabi cuma ya dayanabilirsem.çok kritik dönemdeyimbelki geç döllenmenin bi örneğide ben olurum. önce negatif görüp sonra pozitif olanlardan:18::18::18:
bir diğer örneğide ben olurum inşallah
bende elimde kalan son testi eşime saklattırdımyoksa her an yapabilirdim :)) sakla dedim çarşamba günü ver bana. bende çarşamba yapmayı düşünüyorum.
bu arada göğüslerim çok şiş,renkli olan kısımları genişledi.ama ağrı yok. birde canım hiç birşey yapmak istemiyor. akşam 12de yattım.sabah 12de uyandım.çok uyuyorum:) başka belirtimde yok :44: