- Konu Sahibi blackangel92
Sanmıyorum cnm.dun akşam idrar testi negatif çıktı.pazartesi kanda belli olur artikİnşallah vardır bebişin cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum cnm.dun akşam idrar testi negatif çıktı.pazartesi kanda belli olur artikİnşallah vardır bebişin cnm![]()
Sanmıyorum cnm.dun akşam idrar testi negatif çıktı.pazartesi kanda belli olur artik
Benim yaptığım 12 test negatif çıkmıştı. En son kan testi verdim (tabi bir aya yakın geçirmişti.) 4 haftalık hamile cikmistim. Düzensizseniz dönemleriniz (bak bu yoruma umudunu kaybetme herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah bizlere
Bazen hata verebiliyor mesela ben gorümcemi ornek vereyim hamileydi ama ne kanda nede idrarda cıkmadı.Adetimin gecikmesinden sonra 2. Gün kan testi verdim negatif çıktı sonra 7. Gün verdim kan testi yine negatif çıktı ve 7.günün akşamı adet oldum benim bu kan testlerine saygım arttı olunca hemen çıkıyor zaten![]()
Ayrıca 17 günde hala geç döllenme olurmuymuskisaçma olacak ama şimdi adet olmadikya o dönemde yaşanan ilişkiden hamilelik oluyormu.sonusta yumurtlama donemim 31 Aralık 1 ocakti.adet olmadık yeni yumurtlama olmadi
Benim yaptığım 12 test negatif çıkmıştı. En son kan testi verdim (tabi bir aya yakın geçirmişti.) 4 haftalık hamile cikmistim. Düzensizseniz dönemleriniz (bak bu benım konumun altına yorum yapmış biri bazen olabiliyor.
Nasıl yaniNormalde benim sat 3 Eylül. En son üniversite hastanesini son adet tarihini güncelledi 16 Eylül yaptı. Bu da benim başıma gelir zaten dedim![]()
Geç döllenme ile alakalı galiba . Çokta umursamadım . Amniyosentez için gitmiştim. O meseleyi düşünüyordumNasıl yani
Beeeeen... Ben adet gecikmesinin 15. Günü çok düşük bir değer ile öğrendim... Gecikmenin 10. Günü de kan vermiştim sonuç negatiftiArkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık Mayıs ayından beri hamile kalmaya çalışıyorum.
yumurtlamam adet başlangıç günü de dahil 18 gün sonra.
Tam 2 senedir bu böyle.
Sat 5 Aralık yani yumurtlama tarihim ayın 22siydi.
Ocak 5 te regli olmam gerekirken bu ay ilk kez 4 gün geciktim.
Bugün kan testi verdim 0.1 çıktı. Daha ilk kez bugün göğüslerim şişti karnım çok ağrıyor. Normalde adet günümden üç gün önce olurdu.
Geç döllenme yaşıyor olabilir miyim ilk kez bu ay böyle bir durumla karşılaşıyorum. Diğer aylar streste olsam ilaçta kullansam yumurtlama günüm 18. Gün adetimde ondan 14 gün sonra olurdu. Benim gibi kan testinde negatif görüp sonra pozitife dönen var mı yorumlarınızı bekliyorum
Allah Allah nasıl böyle olabiliyor benim yarın 17 günüm artık doktora gitmem gerekiyor kan vericem o yüzden bakalim ne cikicak.ama diyorum ki varsa çoktan cikardiBeeeeen... Ben adet gecikmesinin 15. Günü çok düşük bir değer ile öğrendim... Gecikmenin 10. Günü de kan vermiştim sonuç negatifti
İnşallah ya.insallah bu beklemeler stresler boşuna değildir.Bazen hata verebiliyor mesela ben gorümcemi ornek vereyim hamileydi ama ne kanda nede idrarda cıkmadı.
Sonucunu bizimlede paylaş cnmAllah Allah nasıl böyle olabiliyor benim yarın 17 günüm artık doktora gitmem gerekiyor kan vericem o yüzden bakalim ne cikicak.ama diyorum ki varsa çoktan cikardi
Tmm taabiki paylasiirmSonucunu bizimlede paylaş cnm
Canım test sonucun çıktı miTmm taabiki paylasiirm
Canım hayırlısı ile kucağına al inşallah. Peki bu arada idrar testi yapmış miydin hiç. Birsey çıkmış miydi veya belirtin var miydi. Bende bu aydan çok umutluydum ama maalesef negatif çıktı kan sonucumBeeeeen... Ben adet gecikmesinin 15. Günü çok düşük bir değer ile öğrendim... Gecikmenin 10. Günü de kan vermiştim sonuç negatifti
Maalesef negatif cnm ve hala adet olmadım.ilaca başladım.Canım test sonucun çıktı mi
En kısa sürede olursun inşallah canımMaalesef negatif cnm ve hala adet olmadım.ilaca başladım.
İnşallah bian önce olurumda tedaviye başlarım.beklemek istemiyorum artikEn kısa sürede olursun inşallah canım![]()
Sonucun ne cnm hic yazmamissin merak ettmArkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık Mayıs ayından beri hamile kalmaya çalışıyorum.
yumurtlamam adet başlangıç günü de dahil 18 gün sonra.
Tam 2 senedir bu böyle.
Sat 5 Aralık yani yumurtlama tarihim ayın 22siydi.
Ocak 5 te regli olmam gerekirken bu ay ilk kez 4 gün geciktim.
Bugün kan testi verdim 0.1 çıktı. Daha ilk kez bugün göğüslerim şişti karnım çok ağrıyor. Normalde adet günümden üç gün önce olurdu.
Geç döllenme yaşıyor olabilir miyim ilk kez bu ay böyle bir durumla karşılaşıyorum. Diğer aylar streste olsam ilaçta kullansam yumurtlama günüm 18. Gün adetimde ondan 14 gün sonra olurdu. Benim gibi kan testinde negatif görüp sonra pozitife dönen var mı yorumlarınızı bekliyorum
Bana umut oldun resmenBeeeeen... Ben adet gecikmesinin 15. Günü çok düşük bir değer ile öğrendim... Gecikmenin 10. Günü de kan vermiştim