nurcum daha önce vardı bu konu veee birsürü böle sey yasayan insan vardı inş hamişsindir canım
Merhabalar, ben daha yeni katılıyorum aranıza.
04.09.2009 tarihinde idrar yollarında üşütmem nedeniyle ilaç kullanmam gerekiyordu.
Bu yüzden hastane de önce gebelik testi yapılmasını söyledim.2,00 değer çıktı.
Yani gebelik kesinlikle yok dediler ve antibiyotik verdiler. Yanlız bir hafta içinde bedenimde rahatsızlık ve kırgınlı hafif bulantı devam etti.Bu yüzden içime şüphe düştü. Eşimle birlikte iki gü önce tekrar testi yeniledik 207,00 gibi bir değer çıktı.Yani gebeymişim :)
Geç döllenme oldu sanırım.Doktorumuz daha keseyi göremedi fakat ilaçlar umarım bir zararı olmaz.
Merhabalar, ben daha yeni katılıyorum aranıza.
04.09.2009 tarihinde idrar yollarında üşütmem nedeniyle ilaç kullanmam gerekiyordu.
Bu yüzden hastane de önce gebelik testi yapılmasını söyledim.2,00 değer çıktı.
Yani gebelik kesinlikle yok dediler ve antibiyotik verdiler. Yanlız bir hafta içinde bedenimde rahatsızlık ve kırgınlı hafif bulantı devam etti.Bu yüzden içime şüphe düştü. Eşimle birlikte iki gü önce tekrar testi yeniledik 207,00 gibi bir değer çıktı.Yani gebeymişim :)
Geç döllenme oldu sanırım.Doktorumuz daha keseyi göremedi fakat ilaçlar umarım bir zararı olmaz.
benimde adetim 4 gün gecikti bu gün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı malesef((adet olacağıma dairde bi belirti yok buradan bana umut verecek bunu yaşamış sonucunda hamile çıkmış arkadaşlarlar varmı acaba buna çok ihtiyacım var...
BENİMDE BUGÜN 14 ÜNCÜ GÜN
VE HALA ADET OLMADIM KAN TESTİM NEGATİF CANIM
BEKLEMEDEYİM
KEŞKE YARDIMCI OLABİLSEM AMA BENDE SENİN GİBİYİM CANIM
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH:ecrin_bebek:
merhaba...
ne zaman google a bir sorumu yazsam yanıtlarını hep buradan buluyorum.o yuzden uye olsam daha iyi olacak diye dusundum...
benmde adetim 4 gun gecikti.bugun test yaptırdım sonuc 0.01 kesinlikle negatif yani:/ama bu baslıgı görunce yeniden ümitlendim.demek ornekleri varmıs bu gibi durumların...yine de çok canım sıkkın sonucu aldıgımdan beri gercekten beklemek cok zor:/ bayramdan sonraya kadar bekleyeceğim hala bişi olmazsa doktora muayeneye gitmeye karar verdim.hem belki o zaman kadar bi değişiklik olur:çok üzgünüm:
amiiin canım allah hepimizin gönlüne göre versin bilemiyorum bende ilk kez oluyor böle günün geçmesi o yüzden çok heyecanlanmıştım ama malesef test negatif çıktı.inan içimdeki umudu bir türlü atamıyorum eğer hamile değilsem gelsin artık şu kırmızılar gerçekten çok zormuş bu belirsizlik
hoşgeldin aramıza canım
bende 3 gün geçince yaptırmıştım negatifte
adet oldum dün
yani çok nadir oluyo negatif olupta yanlış olması sonucun
buna bir kere daha inanadım
inşallah hamişsindir :CüvCüv:
canım bende 15. günümde adet oldum nihayet
olmamak çok büyük sıkıntıydı
çok şükür ama inşallah sizlerde bebek vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?