Emin olamadim ilk 10 dkika icndemi silik cikti ..Merhaba kızlar size bir sorum var? Kasım 20 de adet oldum 26 güne bir adet görüyorum, normalde yarın adet görmem gerekiyor. Normalde hiç adet döneminde kasık sancısı göğüs ağrısı çekmem ama bu ay çok kötü, iki gün önce gittim kan testi verdim negatif ama bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim
Evet hemen silik çıktı fotoğrafta belli değil ama ışıktan dolayı böyle göründü normalde daha belli ama kan testinde çıkmadı, bir de biz eşimle ovulasyon döneminden sonra korunmasız ilişkiye girdik acaba geç döllenme olabilir mi 2 çocuğumuz var ama, üçüncü çocuk için altı aydır uğraşıyoruzEmin olamadim ilk 10 dkika icndemi silik cikti ..
Üzgünum kan testi beta hcg dusuk se bence gec dollenme bile olda idrarda cikmaaz cnku once beta hcg kanda yukselir sonra idrara gecer umarim mucizeler bizim le olurEvet hemen silik çıktı fotoğrafta belli değil ama ışıktan dolayı böyle göründü normalde daha belli ama kan testinde çıkmadı, bir de biz eşimle ovulasyon döneminden sonra korunmasız ilişkiye girdik acaba geç döllenme olabilir mi 2 çocuğumuz var ama, üçüncü çocuk için altı aydır uğraşıyoruz
Benimde hiç umudum yok aslında dediğim gibi iki çocuğum var biri 13 diğeri 3 yaşında yaşım 33 acaba diyorum artık yaş ilerlediği için mi zorlanıyoruz bakalım hayırlısı hepimiz hakkındaÜzgünum kan testi beta hcg dusuk se bence gec dollenme bile olda idrarda cikmaaz cnku once beta hcg kanda yukselir sonra idrara gecer umarim mucizeler bizim le olur
Masallh bende 34 yasindayim rabbim olmayanlarada nasip etsinBenimde hiç umudum yok aslında dediğim gibi iki çocuğum var biri 13 diğeri 3 yaşında yaşım 33 acaba diyorum artık yaş ilerlediği için mi zorlanıyoruz bakalım hayırlısı hepimiz hakkında
Aminnn Canım inşallahMasallh bende 34 yasindayim rabbim olmayanlarada nasip etsinumarim mucizler bizimle olur
MaşallH tebrik ederim dualarinda yer verrsen cok mutlu olurum umarim bizde hayrli haberler verriz ama benm regli oluyorum sanirm lekelenmelerim artti umarim bende birgun pozitif gorurrumKızlarrrrr gecen hafta negatif çıkan kan testim bu hafta pozitif hamileyim darısı hepimizin başına
Merhaba ilk yapılan kan testinde beta hcg kaç çıktı acaba hani nerden nereye yükseldi merak ettim benimde bugün kan testim negatif çıktı ben evde test yapmadımKızlarrrrr gecen hafta negatif çıkan kan testim bu hafta pozitif hamileyim darısı hepimizin başına
Çok sevindim canım gözün aydınKızlarrrrr gecen hafta negatif çıkan kan testim bu hafta pozitif hamileyim darısı hepimizin başına
Kan testini ne zaman vermistiniz. Bn adet 1 gun geçti kan negatifKızlarrrrr gecen hafta negatif çıkan kan testim bu hafta pozitif hamileyim darısı hepimizin başına
Benimde adetim 7 gün gecti bugun kan verdim negatif acaba pozitife dönermiKızlarrrrr gecen hafta negatif çıkan kan testim bu hafta pozitif hamileyim darısı hepimizin başına
Maşallah hayırlı olsun tebrik ederimKızlarrrrr gecen hafta negatif çıkan kan testim bu hafta pozitif hamileyim darısı hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?