Kan testi - olup sonra hamile oldugunu ogrenen varmi

gecmiyorgunler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
150
75
48
merhaba arkadaslar
Bnmde belirtilerm
Gaz, siskinlik
Sol kasikta kasilma kramp iki gun ck diger gnler sizi sklinde
Sol gibegmde hafif kasilmalar
Erken baslayan gogus hasssiyeti uclrnda acima ve buyume
İstah acilmasi acikinca midem kavruluo aclktn
İshal donem donem
Donem donem ck terleme
Sivilclenme
Cok ruya grme
Uykusuzlk
Hamile olma hissi asiri
Heran adet olcm gbi
4 gn gciktm
2 gnmde kan testi yptrdm ckmadi ama hala olmdm Hamile olma ihtimalm vrmi sizce

merhaba arkadaslar
Bnmde belirtilerm
Gaz, siskinlik
Sol kasikta kasilma kramp iki gun ck diger gnler sizi sklinde
Sol gibegmde hafif kasilmalar
Erken baslayan gogus hasssiyeti uclrnda acima ve buyume
İstah acilmasi acikinca midem kavruluo aclktn
İshal donem donem
Donem donem ck terleme
Sivilclenme
Cok ruya grme
Uykusuzlk
Hamile olma hissi asiri
Heran adet olcm gbi
4 gn gciktm
2 gnmde kan testi yptrdm ckmadi ama hala olmdm Hamile olma ihtimalm vrmi sizce
Cikmadiysa öyle bi ihtimal var tabi ama bugün yarın tekrar kan verin yada pazartesi günü tekrar baktirin adet olmazsaniz

Cikmadiysa öyle bi ihtimal var tabi ama bugün yarın tekrar kan verin yada pazartesi günü tekrar baktirin adet olmazsaniz

Tesekkur ederim bnde ole dusunuormda acaba bu durumu duyan yasayan vrmi die merk ettm her gecen gn umtlaniorm cnku biyndnda olmamak kotu biyandnda olmk idrr yptm bu sabah negatif ckti gerci kanda ckmayan idrrda hcckmaz herlde

Tesekkur ederim bnde ole dusunuormda acaba bu durumu duyan yasayan vrmi die merk ettm her gecen gn umtlaniorm cnku biyndnda olmamak kotu biyandnda olmk idrr yptm bu sabah negatif ckti gerci kanda ckmayan idrrda hcckmaz herlde
Mesela bende 1 hafta gecikme oldu 2 gün adet gördüm sonra kanamam kesildi kahverengi akıntı gelmeye başladı oyası ki adetim 6 gün sürer yani gebelik var mı bilemiyorum kan vericem bugün ama bakalım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de kan vermek istiyorum herseyin hayırlısı tabiki

Mesela bende 1 hafta gecikme oldu 2 gün adet gördüm sonra kanamam kesildi kahverengi akıntı gelmeye başladı oyası ki adetim 6 gün sürer yani gebelik var mı bilemiyorum kan vericem bugün ama bakalım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de kan vermek istiyorum herseyin hayırlısı tabiki

Umarm hersy gnlunce olr belki gec dollenmedr ki ole ise diger adetnde anca belli olr ama dr kntrlnde adet olp olmdgn belli oluoms gliba sitede br kizda duymstm gdip baktrdi dr adet olmdn demis insllah hayrlisi olr ama olduysn snki negatf gbi glio yinede olmz die bay yk herkesn farkli frkli

Umarm hersy gnlunce olr belki gec dollenmedr ki ole ise diger adetnde anca belli olr ama dr kntrlnde adet olp olmdgn belli oluoms gliba sitede br kizda duymstm gdip baktrdi dr adet olmdn demis insllah hayrlisi olr ama olduysn snki negatf gbi glio yinede olmz die bay yk herkesn farkli frkli
Rabbim Size de kalbinize göre versin inşallah isteyen herkes hamiledir :)

Back
X