Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik yok demek ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor adet kaç gün geçikti belki geç döllenmedir sizi umutlandırmak istemem ama ya bir hafta sonra kan tekrarlamanızda fayda var adet gelmezseReglim gecikti. Erken gebelik testinde çok silik bir çizgi çıktı. Kan verdim. Beta HCG 1.66 çıktı. Sonuç nedir anlamadım
Geçen ay 31'inde olmuştum. Bugün 6'sı. Napmalıyım şimdi? Bekleyeyim mi yeniden test mi alayım eczanedenGebelik yok demek ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor adet kaç gün geçikti belki geç döllenmedir sizi umutlandırmak istemem ama ya bir hafta sonra kan tekrarlamanızda fayda var adet gelmezse
Eczaneden test almanız bişey değiştirmeyecek kanda 1.66 en az 10 ve üstü olması gerekiyor ki daha net çıksın testlerinizde bence bekleyin ve 1 hafta sonda yaptırın tekrar testi evde test yapsanız yine emin olamayacak kana gideceksiniz 2 kayı artış yaptığından her iki günde bir beta hcg yine muallakta kalmış olacaksınız şimdi olduğu gibiGeçen ay 31'inde olmuştum. Bugün 6'sı. Napmalıyım şimdi? Bekleyeyim mi yeniden test mi alayım eczaneden
Tamam bekleyeyim madem çok teşekkür ederimmEczaneden test almanız bişey değiştirmeyecek kanda 1.66 en az 10 ve üstü olması gerekiyor ki daha net çıksın testlerinizde bence bekleyin ve 1 hafta sonda yaptırın tekrar testi evde test yapsanız yine emin olamayacak kana gideceksiniz 2 kayı artış yaptığından her iki günde bir beta hcg yine muallakta kalmış olacaksınız şimdi olduğu gibi
Bence sizinki pozitif çıkmış , hayırlı olsun , hemen bi doktordan randevu alınBende ilk defa test verdim. Hamileyim diye yorumladım. Ama sizlere de sormak istedim eşime haberi vermeden
Çok teşekkür ederimBence sizinki pozitif çıkmış , hayırlı olsun , hemen bi doktordan randevu alın
sizce benimki pozitif mi bende kan testi verdim sabah sağlık ocağında. bakalim ne çıkacakEczaneden test almanız bişey değiştirmeyecek kanda 1.66 en az 10 ve üstü olması gerekiyor ki daha net çıksın testlerinizde bence bekleyin ve 1 hafta sonda yaptırın tekrar testi evde test yapsanız yine emin olamayacak kana gideceksiniz 2 kayı artış yaptığından her iki günde bir beta hcg yine muallakta kalmış olacaksınız şimdi olduğu gibi
pozitif, 2 gün de bir kan verip takip edin. 3000 i geçince anca kese görünürBende ilk defa test verdim. Hamileyim diye yorumladım. Ama sizlere de sormak istedim eşime haberi vermeden
pozitif tebrikler, kan değerinizde yüksek çıkar haber verinnnsizce benimki pozitif mi bende kan testi verdim sabah sağlık ocağında. bakalim ne çıkacak
11 eylülde acilden kan vermiştim aradan 8 gün geçti bakalım bugün ne çıkacakpozitif, 2 gün de bir kan verip takip edin. 3000 i geçince anca kese görünür
tabi ki surekli e nabıza bakıyorum zaten sağlık ocağında yapılan kan testleri bir gün sonra çıkıyormus sanirim yinede takip ediyorumpozitif tebrikler, kan değerinizde yüksek çıkar haber verinnn
aa eveet yarın çıkar o, cuma verseydiniz ptesiye kalcaktıı . Regle kaç gün vartabi ki surekli e nabıza bakıyorum zaten sağlık ocağında yapılan kan testleri bir gün sonra çıkıyormus sanirim yinede takip ediyorum
çıkmış bile Sonuç Beta hcg 737aa eveet yarın çıkar o, cuma verseydiniz ptesiye kalcaktıı . Regle kaç gün var
Pazartesi günü kan verdiğimde 845 çıkmıştı. Bugün 1174 çıktı. Az mı artmış sanki 2 katı olması gerekiyordu. Umarım bebiste bir problem yokturpozitif, 2 gün de bir kan verip takip edin. 3000 i geçince anca kese görünür
Tebrik ederim hayırlı olsunçıkmış bile Sonuç Beta hcg 737
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese evlat nasip etsinTebrik ederim hayırlı olsun
vaay bak dedim yüksek çıkar diye tebrikler :) aramıza hoşgeldinnn önümüzdeki haftaiçi doktora git istersen :)çıkmış bile Sonuç Beta hcg 737
2 gün %66 artması gerekirr 1000 i geçmiş değer istersen doktora git vajinal keseyi görebilir için de rahat ederPazartesi günü kan verdiğimde 845 çıkmıştı. Bugün 1174 çıktı. Az mı artmış sanki 2 katı olması gerekiyordu. Umarım bebiste bir problem yoktur