- 14 Mart 2023
- 39
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi papatya171717
-
Evet hamilesiniz Tebrik ederimKızlar merhaba ben adet gecikmesinden 2 gün sonra kan testi verdim sonuçu bu sizce hamilemiyim degerler nasil
Doktor bana daha belli degil binlerde olamasi lazim dedi kafam karıştıEvet hamilesiniz Tebrik ederim
Sağol canim amin inşallah kafam karışık yaHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallah
Bebeği görmek için o küsürlarda olması gerekiyor tabii ama degerinize göre hamilelik varDoktor bana daha belli degil binlerde olamasi lazim dedi kafam karıştı
Bu doktorlar niye insanı umutsuzluğa suruklemeyi çok seviyor? Benimki idrar testimi gönderdiğim de bile hayırlı olsun dedi direk hiç de daha belli olmaz demedi. Sağlıklı ilerlediğini görmek için düzenli yükselme şart evet ama öyle yada böyle hamilesinizDoktor bana daha belli degil binlerde olamasi lazim dedi kafam karıştı
Nomel dimi sonuçta daha bugün 4 cü günün pazar günü test vercem tekrar inşallah yükselirBebeği görmek için o küsürlarda olması gerekiyor tabii ama degerinize göre hamilelik var
Evet normal sağlıkla ilerlesin inşallahNomel dimi sonuçta daha bugün 4 cü günün pazar günü test vercem tekrar inşallah yükselir
Ilk oğlanda öyle cıkmış sonucumBu doktorlar niye insanı umutsuzluğa suruklemeyi çok seviyor? Benimki idrar testimi gönderdiğim de bile hayırlı olsun dedi direk hiç de daha belli olmaz demedi. Sağlıklı ilerlediğini görmek için düzenli yükselme şart evet ama öyle yada böyle hamilesiniz
Inşallah ya biraz konuşunca içim rahatladi biz bu ay istedik direk oldu inşallah rabbim istiyen herkeze sağlıklı çocuk nasip etsinEvet normal sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdide sağlıkla gelişip büyücek inşallah kafanıza takip stres yapmayın en büyük düşman oIlk oğlanda öyle cıkmış sonucum
Amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınInşallah ya biraz konuşunca içim rahatladi biz bu ay istedik direk oldu inşallah rabbim istiyen herkeze sağlıklı çocuk nasip etsin
Bazısı gerçekten çok acımasız. Benim bir arkadaşıma gelişim geriliği var dedi doktoru ve kızı haftalarca ağlattı hamile haliyle. çocuk alt tarafı minyon doğdu boyu biraz kısa o kadarBana da doktor 1449 değerle hamilesin dememiştigerçekten bi acayipler
Aynen fazla takmıyorum ya pazar günü kan verecem yukselmesini bekliyecemŞimdide sağlıkla gelişip büyücek inşallah kafanıza takip stres yapmayın en büyük düşman o
Doktorların her dediğine inanmayın gerçektenBazısı gerçekten çok acımasız. Benim bir arkadaşıma gelişim geriliği var dedi doktoru ve kızı haftalarca ağlattı hamile haliyle. çocuk alt tarafı minyon doğdu boyu biraz kısa o kadar
Bu doktorlar çok umutsuz ya allahtan 2 çocuğum varDoktorların her dediğine inanmayın gerçekten
Onlara kalsa bizim çocuğumuz olmazdı
Hayırlı olsun idrar testi yapmışmıydınızKızlar merhaba ben adet gecikmesinden 2 gün sonra kan testi verdim sonuçu bu sizce hamilemiyim degerler nasil
Yaptım bunlardıHayırlı olsun idrar testi yapmışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?