- 8 Haziran 2021
- 38
- 35
- 3
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz bir kadin
Kızlar sonucumj hastanenin internet sitesinden buldum adetime iki gün hamileyim biri söylesin Allah için Beta hgc 34.88
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg 34 çıkmış, 5 üstü gebelik demek. Daha yeni bir gebelik. Bundan sonra 2 güne bir beta hcg nin 2 kat artışının takibi, sonra da ultrasonda kese ve kalp atışı takibi olur. Umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler.Kızlar sonucumj hastanenin internet sitesinden buldum adetime iki gün hamileyim biri söylesin Allah için
Gözünüz aydınKızlar sonucumj hastanenin internet sitesinden buldum adetime iki gün hamileyim biri söylesin Allah için
Allahım kalbim duracakGözünüz aydınumarım sağlıkla ilerler
![]()
Masallah gebesiniz ne zamandir istiyordunuz problem varmiydiKızlar sonucumj hastanenin internet sitesinden buldum adetime iki gün hamileyim biri söylesin Allah için
Annemi olacgmBeta hcg 34 çıkmış, 5 üstü gebelik demek. Daha yeni bir gebelik. Bundan sonra 2 güne bir beta hcg nin 2 kat artışının takibi, sonra da ultrasonda kese ve kalp atışı takibi olur. Umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler.
3 yıldırMasallah gebesiniz ne zamandir istiyordunuz problem varmiydi
Hayırlı olsun normal yolla mi gebe kaldınız peki sorum neydi3 yıldır
Bir sorunumuz yoktu ama ben bu ay adet başından beri civanpercemi kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın kuru incir ve havuç kürü yaptım bence bunlar sayesinde olduHayırlı olsun normal yolla mi gebe kaldınız peki sorum neydi
Hayırlı uğurlu olsun Canım nasıl uyguladın bunları daha detaylı anlatabilirmisin rica etsem.Bir sorunumuz yoktu ama ben bu ay adet başından beri civanpercemi kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın kuru incir ve havuç kürü yaptım bence bunlar sayesinde oldu
Evet canım hamilesin hayırlı olsunKızlar sonucumj hastanenin internet sitesinden buldum adetime iki gün hamileyim biri söylesin Allah için
Bir sorunumuz yoktu ama ben bu ay adet başından beri civanpercemi kaynatıp içtim yumurtlamaya yakın kuru incir ve havuç kürü yaptım bence bunlar sayesinde oldu
Canim ben düzenli olarak civan perçemi kullandım yumurtlama zamanlari 1 hafta kullandım incir ve havuç kürünü ondan sonra düzenli olarak beslenmeme çok dikkat ettim havuç ve inciri öyle tükettim bide çok dua ettim burda yazmışlardı o duaları okudum ama hep şuna inandım demekki nasip simdiyeymis Rabbim ol demeden olmz bunu çok iyi anldkm Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin ama ben civanpercemi sayesinde hamile kaldığımk düşünüyorumGözünüz aydın çok sevindim.Rabbim bizlere de nasip etsin inşAllah adetlerininz düzenli mydi incir kürünü ne kadar uyguladınız acaba bende zeytinyağlı olandan yapıyorum da
![]()
Kesinlikle haklısın.Tabi bizler üzülüyoruz neden olmadı herşeyi aynısını yapıyoruz diye Rabbimin planladığı birşey var bizler de ona tevekkül edeceğiz.Allahım bekleyişte olanları hayırla sonuçlandırsın inşallahCanim ben düzenli olarak civan perçemi kullandım yumurtlama zamanlari 1 hafta kullandım incir ve havuç kürünü ondan sonra düzenli olarak beslenmeme çok dikkat ettim havuç ve inciri öyle tükettim bide çok dua ettim burda yazmışlardı o duaları okudum ama hep şuna inandım demekki nasip simdiyeymis Rabbim ol demeden olmz bunu çok iyi anldkm Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin ama ben civanpercemi sayesinde hamile kaldığımk düşünüyorum
Amin canım rabbim sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sanadaKesinlikle haklısın.Tabi bizler üzülüyoruz neden olmadı herşeyi aynısını yapıyoruz diye Rabbimin planladığı birşey var bizler de ona tevekkül edeceğiz.Allahım bekleyişte olanları hayırla sonuçlandırsın inşallahBir sonraki sefere inşallah gerek kalmasında civan perçemi aklımda bulunsun canım çok sağol
![]()
Darısı bizeEvet canım hamilesin hayırlı olsun![]()
Amin canımDarısı bizeçok sevindim inşallah sağlıkla büyür