Kan testi sonucum

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.326
317
73
24
Merhaba hanımlar ben eşimle iliskiye gireli tam 10 gun oluyo bugun ve çocuk istiyoruz bugun gidip kan verdim adet günüme daha 10 gun var ama biz istediğimiz için gitim ve bir iki şüphem var halsizlik, göğüs ağrısı cok ve kasık ağrım cok oldu 3 gün boyunca bunlar olunca birde korunmasız ilişki oldugu icin gitim test sonucum bu şekilde çıktı bundan oncede 3 ay once yptim 0.1 çıkmıştı merak ediyorum bu belirtiler var ama sonuçta birsey çıkmadı acba neden böyle oldu 😐

Eklentiler

• Screenshot_20210929-195830_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210929-195830_e-Nabz.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba hanımlar ben eşimle iliskiye gireli tam 10 gun oluyo bugun ve çocuk istiyoruz bugun gidip kan verdim adet günüme daha 10 gun var ama biz istediğimiz için gitim ve bir iki şüphem var halsizlik, göğüs ağrısı cok ve kasık ağrım cok oldu 3 gün boyunca bunlar olunca birde korunmasız ilişki oldugu icin gitim test sonucum bu şekilde çıktı bundan oncede 3 ay once yptim 0.1 çıkmıştı merak ediyorum bu belirtiler var ama sonuçta birsey çıkmadı acba neden böyle oldu 😐
Gebelik yok malesef. Adet gecikmeniz olunca test yapn

Canım sen yumurtlama gününe dikkat ediyor musun insAllah nasip olur. Ben bu ay dedim kesin hamileyim çünkü mide bulantısı sol kasıkta sürekli ağrı sırtta ağrı göğüsler baya hasass ve şişmişti ama gel gelelim hamile degilmisim hasta oldum çok düşünmek çok kafaya takmak hormonlari etkiliyormus

Canım sen yumurtlama gününe dikkat ediyor musun insAllah nasip olur. Ben bu ay dedim kesin hamileyim çünkü mide bulantısı sol kasıkta sürekli ağrı sırtta ağrı göğüsler baya hasass ve şişmişti ama gel gelelim hamile degilmisim hasta oldum çok düşünmek çok kafaya takmak hormonlari etkiliyormus
Yok canım ya yumurtalanma gününe dikat etmiyorum sadece adet gunumu takip ediyorum gecen ayda ayni sey düşündüm değildim hasta oldum ama yine göğüslerde agri cok dedigin gibi sag kasikta cok agrim oldu afedersin özelikle yürürken bide lavaboda bir kac suphr olunca test yptm erkenden cikmadi Birsey

Peki adet günüme 10 gun varda erken gebelik testi alldm da 20₺ ypsam çıkar mi yda ne zmn yapmalıyım
kesinlikle çıkmaz daha bir kaç gün oldu yumurtlayalı siz..... daha tüplerinizde belki de yumurtanız rahme bile ulaşmadı ki hcg salgılansın.... en erken 6 gün kala sonuç verir o testler ama siz 1-2 gün kala yapın.

Back
X