- 29 Eylül 2021
- 1.328
- 317
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Gebelik yok malesef. Adet gecikmeniz olunca test yapnMerhaba hanımlar ben eşimle iliskiye gireli tam 10 gun oluyo bugun ve çocuk istiyoruz bugun gidip kan verdim adet günüme daha 10 gun var ama biz istediğimiz için gitim ve bir iki şüphem var halsizlik, göğüs ağrısı cok ve kasık ağrım cok oldu 3 gün boyunca bunlar olunca birde korunmasız ilişki oldugu icin gitim test sonucum bu şekilde çıktı bundan oncede 3 ay once yptim 0.1 çıkmıştı merak ediyorum bu belirtiler var ama sonuçta birsey çıkmadı acba neden böyle oldu
Gebelik yok malesef. Adet gecikmeniz olunca test yapn
Teşekkür ederim öyle yapacam biraz fazla kafaya takıyorumGebelik yok malesef. Adet gecikmeniz olunca test yapn
Yok canım ya yumurtalanma gününe dikat etmiyorum sadece adet gunumu takip ediyorum gecen ayda ayni sey düşündüm değildim hasta oldum ama yine göğüslerde agri cok dedigin gibi sag kasikta cok agrim oldu afedersin özelikle yürürken bide lavaboda bir kac suphr olunca test yptm erkenden cikmadi BirseyCanım sen yumurtlama gününe dikkat ediyor musun insAllah nasip olur. Ben bu ay dedim kesin hamileyim çünkü mide bulantısı sol kasıkta sürekli ağrı sırtta ağrı göğüsler baya hasass ve şişmişti ama gel gelelim hamile degilmisim hasta oldum çok düşünmek çok kafaya takmak hormonlari etkiliyormus
Ne kadar stres olursa o kadar guclesiyor gerçekten. Akışına bırakınTeşekkür ederim öyle yapacam biraz fazla kafaya takıyorum
Teşekkür ederim ☺Ne kadar stres olursa o kadar guclesiyor gerçekten. Akışına bırakın
Gönlünüzce olsun inşallahTeşekkür ederim ☺
Amin inşallah sagolun sizinde teşekkür ederim ☺Gönlünüzce olsun inşallah
İnşallah sağolunAmin inşallah sagolun sizinde teşekkür ederim ☺
Peki adet günüme 10 gun varda erken gebelik testi alldm da 20₺ ypsam çıkar mi yda ne zmn yapmalıyımVarsa bile bu kadar erken çıkmaz
kesinlikle çıkmaz daha bir kaç gün oldu yumurtlayalı siz..... daha tüplerinizde belki de yumurtanız rahme bile ulaşmadı ki hcg salgılansın.... en erken 6 gün kala sonuç verir o testler ama siz 1-2 gün kala yapın.Peki adet günüme 10 gun varda erken gebelik testi alldm da 20₺ ypsam çıkar mi yda ne zmn yapmalıyım
Hastalığıma 1,2 gun kala yapim öyle mikesinlikle çıkmaz daha bir kaç gün oldu yumurtlayalı siz..... daha tüplerinizde belki de yumurtanız rahme bile ulaşmadı ki hcg salgılansın.... en erken 6 gün kala sonuç verir o testler ama siz 1-2 gün kala yapın.
evet en erken 1-2 gün kala yapmalısınız emin olmak için daha erken olanları sonuç vermeye bilir içiniz de de kalmamış olur hem.Hastalığıma 1,2 gun kala yapim öyle mi
Teşekkür ederimevet en erken 1-2 gün kala yapmalısınız emin olmak için daha erken olanları sonuç vermeye bilir içiniz de de kalmamış olur hem.
Erken gebelik testiyle bile yapsan en erken bata 4gun kala oda kesin değil geç döllenme olur vs bat gününü bekle derimPeki adet günüme 10 gun varda erken gebelik testi alldm da 20₺ ypsam çıkar mi yda ne zmn yapmalıyım
Teşekkür ederimErken gebelik testiyle bile yapsan en erken bata 4gun kala oda kesin değil geç döllenme olur vs bat gününü bekle derim
6 aydırNe zamandır evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?