Merhaba doktor hanım,
Ben hamile miyim acaba die bugün kan testi yaptırdım.En son adet tarihim 6 temmuz gibiydi tam emin değilim ama bugün hcg testimde sonuç 47.14 çıktı sizce sonuç nedir doktora da göstermedim henüz sizce hamile miyim ?
selam evet test sonucunuz gebelik gösteriyor ama henüz çok başlangıç. sağlıklı bir gebelik diyebilmek için aynı laboratuvarda 2 gün arayla tekrar test baktırmnzı ya da doktorunuza başvurmanızı öneririm.
merhabalar doktor hanım alan dışı olucak ama size bişey sormak istiyorum belki bilginiz vardır bende ırsi kan düşüklüğü var doktor akdeniz anemsisi olabilirsin büyük ihtimal dedi demir b12 testlerim normal çıkıp kanım düşük çıkınca bu kanıya vardı doktorum ama size sormak istediğim kanımı normal seviyeye taşımak istiyorum diyet yapmadan önce kanım sınırdaydı diyet yapınca çok düştü 2 yıldır düzelmiyor..nasıl düzeltebilirim kanımı bu yüzden saçlarımda çok dökülüyor.adet dönemim yaklaşınca vucudum tepsikisini yağmur şekilde saç dökülmesiyle veriyor ne olur yardımm..
Merhaba doktor hanım,
Ben hamile miyim acaba die bugün kan testi yaptırdım.En son adet tarihim 6 temmuz gibiydi tam emin değilim ama bugün hcg testimde sonuç 47.14 çıktı sizce sonuç nedir doktora da göstermedim henüz sizce hamile miyim ?
sonucun ne çıktı canım??*
mrh dr hanım benim adetime 5 6 gün var iş değişikliği yapıcam için bu gün hcg yaptırdım değer 2.0 çıktı şu an gebelik görünmüyo ama adet gününe kadar yükseliş olabilirmi CADIARZU cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Doktor Hanım dün yine kan testi yaptırdım.6 gün önce biliosunuz kan testinde beta hcg 47.91 çıkmıştı.Dün yaptırdığım testte 721.92 çıktı.Fakat hemşireler ve laborantlar hemen heveslenme 10000 olana kadar 2-3 güne bir kan tahlili yaptır katlanarak çıkıp çıkmadığını gözlemle dedi.Kafam çok karıştı şimdi ben hamile miyim değil miyim...Bugün aile hekimime göründüm her yükseliş gebelik değil dedi belki hormonal bozukluk olabilir dedi.Bende zaten östrojen eksikliği vardı Climen kullanıyordum 1 ay öncesine kadar kesmiştim.Onunla alakalı olabilir mi?Şimdi benim ne yapmam gerekiyor kadın doğum uzmanına gitmeli miyim yoksa henüz erken mi yani ultrasyonda kese ne zaman belli olur.
mrh dr hanım benim adetime 5 6 gün var iş değişikliği yapıcam için bu gün hcg yaptırdım değer 2.0 çıktı şu an gebelik görünmüyo ama adet gününe kadar yükseliş olabilirmi CADIARZU cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?