- 26 Ağustos 2025
- 18
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi barbiebabe
İstemediğimiz bir sonuç yarında kan tahlili ver ona göre haberleşelim dedilerMerhaba, doktorunuz ne diyor?
Merhaba, doktorunuz ne diyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemediğimiz bir sonuç yarında kan tahlili ver ona göre haberleşelim dedilerMerhaba, doktorunuz ne diyor?
Merhaba, doktorunuz ne diyor?
Üzgünüm. Sizin değeriniz de benim ilk değerim gibi az artmış.İstemediğimiz bir sonuç yarında kan tahlili ver ona göre haberleşelim dediler
Maalesef zaten aşırı ağladım değeri görünce ve umudum yok . Saatlerdir geçmek bilmeyen adet sancısı çekiyorum .. Bundan önce de 1 boş gebelik geçirdim eşimde de bende de bir sorun yok . Umuyorum ki kimyasal veya boş gebeliktir . Dış gebelik düşüncesi beni aşırı korkutuyorÜzgünüm. Sizin değeriniz de benim ilk değerim gibi az artmış.
İnşallah. Benimki sanırım dış gebelik. Dün 1169’du bugün 1637 geldi. Aslında yarın 2 katına çıkıyor. Ama başlardaki artış istenilen gibi olmadığı için son artışları dikkate almıyorlar.Maalesef zaten aşırı ağladım değeri görünce ve umudum yok . Saatlerdir geçmek bilmeyen adet sancısı çekiyorum .. Bundan önce de 1 boş gebelik geçirdim eşimde de bende de bir sorun yok . Umuyorum ki kimyasal veya boş gebeliktir . Dış gebelik düşüncesi beni aşırı korkutuyor
Heyecanla okudum, olumlu sonuç içinKızlar, değerim 2 gün önce 474’ti. Bugün 1169 geldi. Çarşamba günü tekrar test istedi ultrason ile muayene edecekmiş. Dış gebelik olmasından korkuyorum.
Heyecanla okudum, olumlu sonuç içinRabbim can versin inşallah güzel haberlerinizi alallımmm
Yine de keseye bakacaklardır . Umarım dış gebelik değildirİnşallah. Benimki sanırım dış gebelik. Dün 1169’du bugün 1637 geldi. Aslında yarın 2 katına çıkıyor. Ama başlardaki artış istenilen gibi olmadığı için son artışları dikkate almıyorlar.
Tabi ki anlaşılır pelvik ultrasonlaDünkü değerden sonra doktorum bugün de kan vermemi istedi. 24 saat sonra 1637 geldi. Yarın 11 de randevum var. O saate kadar 2000’li değerler olur muhtemelen. Ultrason ile anlaşılır değil mi dış gebelikse?
Evet anlar doktorlar, inşallah her şey yolundadır. Benim de yarın 7.günüm olacak. Çok kaygılıyım test yapıcam galibaDünkü değerden sonra doktorum bugün de kan vermemi istedi. 24 saat sonra 1637 geldi. Yarın 11 de randevum var. O saate kadar 2000’li değerler olur muhtemelen. Ultrason ile anlaşılır değil mi dış gebelikse?
İnşallah. Hayırlı haberler alalımTabi ki anlaşılır pelvik ultrasonla
İnşallah yarın ki sonucunu yaz muhakkakİnşallah. Hayırlı haberler alalım![]()
Bence erken test yapmayın. Ben 8. Gün yaptırdım o gün bugündür 2 günde bir kan veriyorum. Arttı mı artacak mı sürekli beklemek daha da stres yaratıyorEvet anlar doktorlar, inşallah her şey yolundadır. Benim de yarın 7.günüm olacak. Çok kaygılıyım test yapıcam galiba
Yapma 10. Günü bekleEvet anlar doktorlar, inşallah her şey yolundadır. Benim de yarın 7.günüm olacak. Çok kaygılıyım test yapıcam galiba
Yazarım, sen de yaz kan sonucunuİnşallah yarın ki sonucunu yaz muhakkak![]()
Yazacağım 28 inde çıkar benim sonuç . Umut ol bizeYazarım, sen de yaz kan sonucunu![]()
Dualarım seninleYazacağım 28 inde çıkar benim sonuç . Umut ol bize![]()
Erken gebelik yapayım diyorum, çift görürsem 10. Gün yapayım inşallahBence erken test yapmayın. Ben 8. Gün yaptırdım o gün bugündür 2 günde bir kan veriyorum. Arttı mı artacak mı sürekli beklemek daha da stres yaratıyor
Benim doktorum çok kesin konuşuyor, başından beri sağlıklı ilerleme şansı yok diyor. O yüzden tüm motivasyonum kırıldı. Dış gebelik olmasın yeterki diyorum. Ama son 3 değerim de 2 katı artıyor. Yani bir umut varsa ve sağlıklı gebelik ihtimali %1 iken bu ihtimal gerçekleşirse tıp tarihine girerim heraldeYazacağım 28 inde çıkar benim sonuç . Umut ol bize![]()
Ben 9. Gün erken gebelik testinde görmüştüm direkt çift çizgiyi.Erken gebelik yapayım diyorum, çift görürsem 10. Gün yapayım inşallah![]()
Dr öyle diyorsa vardır bir bildiği tabi sen kendini herşeye hazırla ama umudunu da kaybetme hayat mucizelerle dolu . Belli mi olur tıp tarihinde okuruz seniBenim doktorum çok kesin konuşuyor, başından beri sağlıklı ilerleme şansı yok diyor. O yüzden tüm motivasyonum kırıldı. Dış gebelik olmasın yeterki diyorum. Ama son 3 değerim de 2 katı artıyor. Yani bir umut varsa ve sağlıklı gebelik ihtimali %1 iken bu ihtimal gerçekleşirse tıp tarihine girerim heralde![]()