Kan testi sonucunu beklerken kanamam oldu canım sıkkın....

Koala_anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
2.814
2.474
53
Adetim 4 gün gecikti ve bugün kan testi sonucunu öğrenecektim ve sabaha karşı rüya gördüm sırtıma patates çuvalı yüklüyordum kasıklarım ağrıyordu yerde bir sürü market den aldığım malzemeler ve muz parçalanmış muzlar... Eve geliyordum ve kızlarım anne neden taşıdın sırtında bi yerine bişey olacak diyorlar dı bende isterse karnım parçalansın sizin için değer diyordum ağrı ile uyandım kan bacaklarımdan aktı gitti bilmiyorum kızlar ağlama tuttu kan testi sonucunu öğlen arayıp öğrensem mi bilmiyorum...

Gecmis olsun. Kanama yogunlugu nasildi? Cok fazla miydi? Parca var miydi bunlara bakin. Bence siz her ihtimale karsi kan sonucunu alin ve iki gun sonra tekrsr ettirin. Belki hamileligimin baslarinda cok yogun kanama yasadim ama bebegime birsey olmamisti.

Gecmis olsun. Kanama yogunlugu nasildi? Cok fazla miydi? Parca var miydi bunlara bakin. Bence siz her ihtimale karsi kan sonucunu alin ve iki gun sonra tekrsr ettirin. Belki hamileligimin baslarinda cok yogun kanama yasadim ama bebegime birsey olmamisti.
Bayaaa yoğun yani durmuyor ama bu sefer ki kanama ağrısı bi başka sadece kasıklarımda var bugün belli olacak artık canım niye mutsuzum bilmiyorum....

Bayaaa yoğun yani durmuyor ama bu sefer ki kanama ağrısı bi başka sadece kasıklarımda var bugün belli olacak artık canım niye mutsuzum bilmiyorum....
Geçmiş olsun öncelikle. Ne kadar üzülmeyin sıkılmayın desek de boş biliyorum. Kimsenin elinde değil. Bence bu durumu değiştirme şansınız olup olmadığını düşünün. Çünkü bunlar bizim elimizde değil. Allah ol demedikten sonra yapacağımız bir şey yok. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için sabırdan başka bir şey dileyemiyorum. Hem kızların varmış bak ne güzel. Her kanama da kayıp anlamına gelmiyor. Biraz sabır canım

Çok teşekkür ederim tabi ki Allah isterse dilerse olur dua edeceğim inanın sadece evlat çok farklı bişey erkek kız farketmez galiba ben çocukları çok seviyorum Allahım evladın sağlıklı hayrlısını versin isteyen herkese takva sahibi olmak zor ama yinede vazgeçmeyeceğim duadan... :anne:

Çok teşekkür ederim tabi ki Allah isterse dilerse olur dua edeceğim inanın sadece evlat çok farklı bişey erkek kız farketmez galiba ben çocukları çok seviyorum Allahım evladın sağlıklı hayrlısını versin isteyen herkese takva sahibi olmak zor ama yinede vazgeçmeyeceğim duadan... :anne:
Annem her zaman "tedbiri al takdiri Allah'a bırak " der. Herşey gönlünüzce olur umarım. Sevgiler

Back
X