Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim bizede dua edin hayırlı olsunKızlarrr ben hamileyimmmmmm 20,42 değerimve bugün transferimin 6. Günü
Çok sevindim bizede dua edin hayırlı olsun![]()
Allah herkese nasıp etsin sizlerde isteyen herkeseÇok sevindim bizede dua edin hayırlı olsun![]()
Benim idrar tahlilim hafif silikti kan verdim 4,31 çıktı bir buçuk gün sonra tekrar verdim 20,42 olmuştu hayır bence idrar bazen negatif çıkartabiliyor benim arkadaşım transferden sonra 9. Gün negatıftı idrarda ama 10. Gün kanda pozutıftı sonra eve gelip test yaptı silik çizgi çıktıİdrar tahlili yaptınız mı yani idrar tahlili negatifse kan tahlili mi de acaba negatif çıkar
6. Gün![]()
Evet5. Gün embrşyosu dimi
O zaman artık kan testinde çıkar![]()
Ayın 11 de yarım doz ovitrelle vurdum yalancı pozitif çıkarır mı diye korkuyorumO zaman artık kan testinde çıkar![]()
Yani ihtimal var o zaman, ama kaç gün sonra net belli oluyor doktor bişi dedi mi kaç güne etki gider acabaAyın 11 de yarım doz ovitrelle vurdum yalancı pozitif çıkarır mı diye korkuyorum
Ayın 11 de yarım doz ovitrelle vurdum yalancı pozitif çıkarır mı diye korkuyorum
Perşembe günü test vereceğimYani ihtimal var o zaman, ama kaç gün sonra net belli oluyor doktor bişi dedi mi kaç güne etki gider acaba
Korkuyorum bide kan vermeye bu benim 3. Denemem travma oldu sanırım bendeChatcpt i şey diyor şimdi
beta yaparsa ve pozitif çıkarsa ve 48 saat sonra düşüş olursa ovitrelle
olmazsa hamilelik![]()
Siz daha iyi bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken vermem gününüzü bekleyin hem erken test yaparsanız ve erken verip bisey çıkmazsa üzülmezsiniz inşallah vardır inşallahKorkuyorum bide kan vermeye bu benim 3. Denemem travma oldu sanırım bende![]()
Vermek istemiyorum diğer transferlerimde hep erken verdim boyumun ölçüsünü aldım karar almıştım bu transferimde vermeyeceğim diye ama gene içim kıpır kıpır durdurmayan bişey oluyor sakinlik bi anda gidiyorSiz daha iyi bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken vermem gününüzü bekleyin hem erken test yaparsanız ve erken verip bisey çıkmazsa üzülmezsiniz inşallah vardır inşallah![]()
Benimde önceki kimyasal oldu erken vermiştim sonra çok pişman oldum o kimyasalın stresi bile beni yaşlandırdı resmen gününde vermek en iyisiVermek istemiyorum diğer transferlerimde hep erken verdim boyumun ölçüsünü aldım karar almıştım bu transferimde vermeyeceğim diye ama gene içim kıpır kıpır durdurmayan bişey oluyor sakinlik bi anda gidiyor![]()
Benim de 1 kimyasal 1 düşüğüm var çok umutsuz yaptırmıştım bu sonuncuyu da ama Allahtan umut kesilmez belki bunlar olur diye düşündükçe test yaptırma isteğim geliyorBenimde önceki kimyasal oldu erken vermiştim sonra çok pişman oldum o kimyasalın stresi bile beni yaşlandırdı resmen gününde vermek en iyisi
Olur inşallah kötü düşünmeyin Allah yardımcınız olsun öncekiler olmuş rahimde bi problem yok tutunma oluyor demek ki bu neden olmasın?Benim de 1 kimyasal 1 düşüğüm var çok umutsuz yaptırmıştım bu sonuncuyu da ama Allahtan umut kesilmez belki bunlar olur diye düşündükçe test yaptırma isteğim geliyor
Orası öyle tabi ama sürekli başarısız olunca insan bi Buda mı aynısı olur ki diye korkuyor ya çok zor bi süreç psikolojik olarak çok yıpranıyorsunOlur inşallah kötü düşünmeyin Allah yardımcınız olsun öncekiler olmuş rahimde bi problem yok tutunma oluyor demek ki bu neden olmasın?![]()
Öyle gerçekten çok yıpratıcı tüp bebeğin stresini yaptrnayan gerçekten anlamıyor çevremdeki herkes rahat olmamı söyleyince bende bozuluyorum ama haklılar aslında rahat olmak çok önemli işte başarabilen biri için ne güzelOrası öyle tabi ama sürekli başarısız olunca insan bi Buda mı aynısı olur ki diye korkuyor ya çok zor bi süreç psikolojik olarak çok yıpranıyorsun