Kan testi verdim

İdrar tahlili yaptınız mı yani idrar tahlili negatifse kan tahlili mi de acaba negatif çıkar

İdrar tahlili yaptınız mı yani idrar tahlili negatifse kan tahlili mi de acaba negatif çıkar
Benim idrar tahlilim hafif silikti kan verdim 4,31 çıktı bir buçuk gün sonra tekrar verdim 20,42 olmuştu hayır bence idrar bazen negatif çıkartabiliyor benim arkadaşım transferden sonra 9. Gün negatıftı idrarda ama 10. Gün kanda pozutıftı sonra eve gelip test yaptı silik çizgi çıktı

Ayın 11 de yarım doz ovitrelle vurdum yalancı pozitif çıkarır mı diye korkuyorum
Yani ihtimal var o zaman, ama kaç gün sonra net belli oluyor doktor bişi dedi mi kaç güne etki gider acaba

Ayın 11 de yarım doz ovitrelle vurdum yalancı pozitif çıkarır mı diye korkuyorum

Chatcpt i şey diyor şimdi
beta yaparsa ve pozitif çıkarsa ve 48 saat sonra düşüş olursa ovitrelle
olmazsa hamilelik 😅

Kızlar 3. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı 11 eylülde yaş 37 çok stresliyim bugün dördüncü gün perşembe günü yani altıncı gün iğne vurulmaya gidince kanda vercem kaç çıkarsa biraz umutlanmalıyım en az 🥺🙏

Chatcpt i şey diyor şimdi
beta yaparsa ve pozitif çıkarsa ve 48 saat sonra düşüş olursa ovitrelle
olmazsa hamilelik 😅
Korkuyorum bide kan vermeye bu benim 3. Denemem travma oldu sanırım bende🥹🥹🥹

Korkuyorum bide kan vermeye bu benim 3. Denemem travma oldu sanırım bende🥹🥹🥹
Siz daha iyi bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken vermem gününüzü bekleyin hem erken test yaparsanız ve erken verip bisey çıkmazsa üzülmezsiniz inşallah vardır inşallah 🙏🏻

Siz daha iyi bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken vermem gününüzü bekleyin hem erken test yaparsanız ve erken verip bisey çıkmazsa üzülmezsiniz inşallah vardır inşallah 🙏🏻
Vermek istemiyorum diğer transferlerimde hep erken verdim boyumun ölçüsünü aldım karar almıştım bu transferimde vermeyeceğim diye ama gene içim kıpır kıpır durdurmayan bişey oluyor sakinlik bi anda gidiyor😂

Vermek istemiyorum diğer transferlerimde hep erken verdim boyumun ölçüsünü aldım karar almıştım bu transferimde vermeyeceğim diye ama gene içim kıpır kıpır durdurmayan bişey oluyor sakinlik bi anda gidiyor😂
Benimde önceki kimyasal oldu erken vermiştim sonra çok pişman oldum o kimyasalın stresi bile beni yaşlandırdı resmen gününde vermek en iyisi

Benimde önceki kimyasal oldu erken vermiştim sonra çok pişman oldum o kimyasalın stresi bile beni yaşlandırdı resmen gününde vermek en iyisi
Benim de 1 kimyasal 1 düşüğüm var çok umutsuz yaptırmıştım bu sonuncuyu da ama Allahtan umut kesilmez belki bunlar olur diye düşündükçe test yaptırma isteğim geliyor

Benim de 1 kimyasal 1 düşüğüm var çok umutsuz yaptırmıştım bu sonuncuyu da ama Allahtan umut kesilmez belki bunlar olur diye düşündükçe test yaptırma isteğim geliyor
Olur inşallah kötü düşünmeyin Allah yardımcınız olsun öncekiler olmuş rahimde bi problem yok tutunma oluyor demek ki bu neden olmasın? 🙏🏻

Olur inşallah kötü düşünmeyin Allah yardımcınız olsun öncekiler olmuş rahimde bi problem yok tutunma oluyor demek ki bu neden olmasın? 🙏🏻
Orası öyle tabi ama sürekli başarısız olunca insan bi Buda mı aynısı olur ki diye korkuyor ya çok zor bi süreç psikolojik olarak çok yıpranıyorsun

Orası öyle tabi ama sürekli başarısız olunca insan bi Buda mı aynısı olur ki diye korkuyor ya çok zor bi süreç psikolojik olarak çok yıpranıyorsun
Öyle gerçekten çok yıpratıcı tüp bebeğin stresini yaptrnayan gerçekten anlamıyor çevremdeki herkes rahat olmamı söyleyince bende bozuluyorum ama haklılar aslında rahat olmak çok önemli işte başarabilen biri için ne güzel

Back
X