Catlama ignesinin etkisidir buyuk ihtimal test icin 14. Gunu bekleyin o gun idrar testi yapin cizgi olursa kan verin benceSelam kızlar ben 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım pozitif çıktı silik bi çizgi sonradan üç tane daha yaptım aynı şekilde çıktı kan testi vermeye gitsem bi sonuç alır mıyım sizce ?
Catlama ignesinin etkisidir buyuk ihtimal test icin 14. Gunu bekleyin o gun idrar testi yapin cizgi olursa kan verin bence kasık ağrısı var bide bu yapar mı acaba
Konuştuk bana kan ver dediİğnenin etkisidir büyük ihtimal. Doktorunuz test gününü söylemedi mi?
Kan verin ozaman beklemeden inşallah hayırlı sonuç alırsınız.Konuştuk bana kan ver dedi
Konuştukİğnenin etkisidir büyük ihtimal. Doktorunuz test gününü söylemedi mi?
Kan verin ozaman beklemeden inşallah hayırlı sonuç alırsınız.
Doktorunuzun dediğini dinlesenize o zaman, boşuna onca sene tıp okumamıştır. Burdan yanıt aldığınız insanların bilgisine mi güveniyorsunuz doktorunuzun bilgisine mi ?Konuştuk bana kan ver dedi
Son durumunuz nedirYok hayır şimdi ben nerde kan vereyim acile gitsem bakarlar mı bana peki
Bu gün 12. Günüm dün idrar tahlili verdim gebelik idrarda negatif çıktı eve geldim erken olan testlerden aldım onda da pozitif çıktı ve çok kasık ağrım var anlamadım yaaaaSon durumunuz nedir
Canım bende hastane de idrar verdim. Negatif dediler. Ama evdeki testte ikinci çizgi silikti. Bende aynı gün gittim kan verdim. Bir saate çıktı sonuç ve pozitif dedi kan da. Sende kan ver bı bak sonuç nasıl. Seni ümitlendirmek gibi olmasında. rabbim versin sana da. Yüzünü güldürsünBu gün 12. Günüm dün idrar tahlili verdim gebelik idrarda negatif çıktı eve geldim erken olan testlerden aldım onda da pozitif çıktı ve çok kasık ağrım var anlamadım yaaaa
Amin canım benim bu gün iğne olduğum günü de dayarsam 14 o günden sonra daha test yapmadım iki gün önce yaptım işte bu gün yine bi test daha yapayım diyorum eğer çıkarsa yine çizgi kan veririm en son beta 3.27 idi benim şimdi bilmiyorum bakalım acaba olur muCanım bende hastane de idrar verdim. Negatif dediler. Ama evdeki testte ikinci çizgi silikti. Bende aynı gün gittim kan verdim. Bir saate çıktı sonuç ve pozitif dedi kan da. Sende kan ver bı bak sonuç nasıl. Seni ümitlendirmek gibi olmasında. rabbim versin sana da. Yüzünü güldürsün
Canım ben üç kez test yaptım üçü de silikti. Sonra şüphe düştü içime. Acile gittim idrar testi yaptılar. Doktor negatif dedi. Kesinlikle gebelik yok dedi. Hatta bekliyordum moralim bozuldu o an üzüldüm. Bende hastane değiştirdim. Başka hastanede kan testi verdim pozitif dedi direk doktor. Ve adetime daha bir hafta vardı öğrendiğim de. Benim de 48 di ilk. Ama şimdi yükseldi. İnşallah seninde artmış tır hcg. Rabbim yüzünü güldürsünAmin canım benim bu gün iğne olduğum günü de dayarsam 14 o günden sonra daha test yapmadım iki gün önce yaptım işte bu gün yine bi test daha yapayım diyorum eğer çıkarsa yine çizgi kan veririm en son beta 3.27 idi benim şimdi bilmiyorum bakalım acaba olur mu
Bu gün test yaptım silik çıkmadı iki tanesi de daha adetime 11 gün varCanım ben üç kez test yaptım üçü de silikti. Sonra şüphe düştü içime. Acile gittim idrar testi yaptılar. Doktor negatif dedi. Kesinlikle gebelik yok dedi. Hatta bekliyordum moralim bozuldu o an üzüldüm. Bende hastane değiştirdim. Başka hastanede kan testi verdim pozitif dedi direk doktor. Ve adetime daha bir hafta vardı öğrendiğim de. Benim de 48 di ilk. Ama şimdi yükseldi. İnşallah seninde artmış tır hcg. Rabbim yüzünü güldürsün
Ben bir hafta kala yaptım çıkmisti. Bazen de adet günü veya adet geçince de çıkabiliyor canım. Atsana yaptığın testiBu gün test yaptım silik çıkmadı iki tanesi de daha adetime 11 gün var
Sinirden çöpe attımBen bir hafta kala yaptım çıkmisti. Bazen de adet günü veya adet geçince de çıkabiliyor canım. Atsana yaptığın testi
Bir daha kine inşallah görürsün canım umudun hep olsun isteyince oluyorSinirden çöpe attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?