Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglime 2-3 gün kaldı sizce test vermeli miyim? Yoksa garanti olsun diye bekleyeyim mi? Uygulamaya göre reglim yarın ama yumurtlamaya göre 2-3 günüm var. Sizce var mı gebelik kızlar?
Bence ver kan gebelik var gibi
Teşekkür ederim kızlar bugun gideyim olmazsa bekleyemeyeceğim sanırımBence de verebilirsin kan.
Bencede kan vermelisin testin var diyor inşallah yanıltmazReglime 2-3 gün kaldı sizce test vermeli miyim? Yoksa garanti olsun diye bekleyeyim mi? Uygulamaya göre reglim yarın ama yumurtlamaya göre 2-3 günüm var. Sizce var mı gebelik kızlar?
İnşallah dün de yapmıştım onlarda da hayalet çizgi çıkmıştı ama hayırlısıBencede kan vermelisin testin var diyor inşallah yanıltmaz
Kimyasal olmasından korkuyorum. Ebru hanıma sordum biraz daha bekle dedi. Bir de o stres sardı şimdiBencede verin test de çizgi var
Adetinizden 3 gün geçtikten sonra kan verin kesin sonuç alırsınızReglime 2-3 gün kaldı sizce test vermeli miyim? Yoksa garanti olsun diye bekleyeyim mi? Uygulamaya göre reglim yarın ama yumurtlamaya göre 2-3 günüm var. Sizce var mı gebelik kızlar?
İnşallah çok teşekkür ederim canım hayırlısıÇift çizgi gözüküyor inşallah hayırlısı olurrr