- 12 Şubat 2025
- 162
- 24
- 13
- 23
- Konu Sahibi rumuzzz7878
Adetime 6 gün var sabah test yaptım bir şey çıkmadı gidip kan testi vereyim mi negatif çıkmasından korkuyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok erken daha adet gununde eger regl olmazsan test yap kan vermene gerek yokAdetime 6 gün var sabah test yaptım bir şey çıkmadı gidip kan testi vereyim mi negatif çıkmasından korkuyorum![]()
Bugün kan verdim 0.350 çıktı inşallah yükselmeye başlamıştırCanım cok erken daha adet gununde eger regl olmazsan test yap kan vermene gerek yok
Cok erken insallah canim kendini umitlendirme gene ama insallah vardir bilgilendir bizleri deBugün kan verdim 0.350 çıktı inşallah yükselmeye başlamıştır
Bugün tekrar kan verdim 0.559 çıktıCok erken insallah canim kendini umitlendirme gene ama insallah vardir bilgilendir bizleri de![]()
Regline kac gunun var canimBugün tekrar kan verdim 0.559 çıktı![]()
yükselmiş işte her 2 günde bir en az %60 artmak şartıyla 2 katına çıkması gebelikte oluyorBugün tekrar kan verdim 0.559 çıktı![]()
3 günüm varRegline kac gunun var canim
Ama çok az yükselmemiş mi adetime 3 gün varyükselmiş işte her 2 günde bir en az %60 artmak şartıyla 2 katına çıkması gebelikte oluyor
5 ten sonra gebelik var denir canım 0 ile 5 arası değer değişiklik gösterebilir. Adete 3 gün kala betam 57 çıkmıştı ilkinde. İnşallah vardır belki geç döllenme olur bişey olur. Ama moralini de bozma adet gününü bekle gebelik testi yap çıkarsa kan verirsin benim tavsiyemAma çok az yükselmemiş mi adetime 3 gün var
Kani acilde bakiolarmi canim ben sira bulamiyorumBugün kan verdim 0.350 çıktı inşallah yükselmeye başlamıştır
Bakıyorlar acildeKani acilde bakiolarmi canim ben sira bulamiyorum