Kan testi versem mi???

laviniaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
69
40
38
Kızlar merhaba. Dün adet günümdü. Bu sabahki ilk idrarla yaptığım testim. Ovulasyon testi de yaptım onu da ekliyorum. Bu akşam kan versem gebelik çıkar mı?

Eklentiler

• 6A3C5A7D-9993-4CDF-82AF-F0030DBE2992.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 142
  • C9105F2F-9CE2-4F97-A70A-2792FB5F1543.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 06007DBD-60E0-4EE0-8DDC-9B97E416955A.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 113
  • C53D9105-C50F-454D-A072-FB0C3E0DAF0F.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar merhaba. Dün adet günümdü. Bu sabahki ilk idrarla yaptığım testim. Ovulasyon testi de yaptım onu da ekliyorum. Bu akşam kan versem gebelik çıkar mı?
Kan testini haketmişiniz Muhtemel gebesiniz.Hayırlı olsun inşAllah

Rica ederim .Ne kadardır bekliyodunuz beler yaptınız anlatır mısınız
Yaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 1,5 yıl kendimiz denedik baktık işin sonunda olmuyor hiçbir şey. Doktora gidelim dedik. Testler vs yapıldı eşimde varikosel varmış ve ileri hızlı Sperm sayısı çok düşük çıktı. Bende herhangi bir şey çıkmadı. Hemen aşılama süreci başladı. İlki tutmadı hemen ardından ikinciyi yaptık. Onda sürekli silik çizgi görüyordum ama onun da sonu hüsran. Bu ay çip bebeğe karar vermiştik aslında. Ama sonra eşimle bu süreçte çok yıprandık hem manevi hem cinsel açıdan planlı ilişkiler vs. Sonra çip bebekten de vazgeçtik manevi olarak toparlanıp tüp bebek yaptıralım dedik. Umarım hamilelik vardır çünkü tüp bebek çok zorlu bir süreç, yaşadığımız şehirde merkez yok. O yüzden sürekli uzun yol yapmamız gerekiyo

Oy maşallah ben bunu sıklıkla duyuyorum.Belkide kafanız rahatladı vücudunuz kasılmadı oluruna bıraktınızÇünkü en büyük etken stres stres Bende öyle 2 yıla doğru gidiyorum yoruldum bekliyorum.
Rabbim nasip etsiin.İnşAllah süreciniz de sağlıklı ilerler kan testi verin

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz o halde

Hayırlı olsun az önce bende HCG testi yaptım çok silik çıktı. Adetime 4 gün var daha.

Eklentiler

• IMG_20220730_065847.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 133
Ben adet günü kan verdim 96 çıktı beta hcg kan verin çıkar eğer varsa inşallah hamilesinizdir

Bu şekilde silik çizgide beta hcg kaçlarda çıkar tahmini
Ben hiç kaset test yapmadım direkt adet günümde hiç gecikme olmadan kan verdim. ama tahmin yürütmem gerekirse 2 günde 2 katı artış oluyormuş yani adetime 2 gün kala 48 4 gün kala beta yaptrsaydım 24 çıkardı. herkesin değeri değişebiliyor ama ben benimki üzerinden örnek verdim bazen forumda adete 3-4 gün kala 200 ün üzerinde çıkan değerler oluyor tamamen döllenme günüyle alakalı

Kan testini verdim birazdan almaya gideceğim umarım enn hayırlısı neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…