• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi yanlış olabilir mi..?

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
arkadaşlar ben gebelikten şüphe ediyorum .. gecen gun kan testı yaptırdım betahcg m 7.04 cıktı..tabı doktor gebe degılsın dedı.. adet olmam gereken bır gun sadece lekelenmem oldu.. ama benım ploraktın hormonum 39 cıktı yuksek dedı doktor ılac vermedı adetını bekleyelım dedı ıste.. aklıma taılan su.. ben sımdıye kadar hıc bı zaman duzensızlık yasamadım adetımde.. benım ananem teyzem babaannem hep gebelıklerını 4. ay gıbı ogrenmısler hıc kan testlerınde cıkmamıs onların.. bence onlara benzıyormuyumdur acaba dıyorum? nedır sızce durum?

arkadaşlar ben gebelikten şüphe ediyorum .. gecen gun kan testı yaptırdım betahcg m 7.04 cıktı..tabı doktor gebe degılsın dedı.. adet olmam gereken bır gun sadece lekelenmem oldu.. ama benım ploraktın hormonum 39 cıktı yuksek dedı doktor ılac vermedı adetını bekleyelım dedı ıste.. aklıma taılan su.. ben sımdıye kadar hıc bı zaman duzensızlık yasamadım adetımde.. benım ananem teyzem babaannem hep gebelıklerını 4. ay gıbı ogrenmısler hıc kan testlerınde cıkmamıs onların.. bence onlara benzıyormuyumdur acaba dıyorum? nedır sızce durum?

İlişkinin üstünden cok gectimi yani şüphelendiginiz ilişkinin? Belki erkendir ultrasonda baktırsaydınız keşke

bir iki gün sonra testi tekrarlmanda fayda var
hcg düzenli yükselmesi gerekir
geç döllenme olmuş olabilir, kimyasal gebelik olabilir

yok hayır cokgecmedı.. en fazla 10gun dıyeyım.. kan testınden once ultrasonda baktı ıste adet olmaya yakın bı duvar olur ya ıc kısımda o var dedı ma bunun ıcınde gızlenmıs gebelıkte olabılır dedı.. bende lekelenmem oldugu ıcın acaba ustune mı gordudedım.. nette az arastırdım dollenme adet donemıne yaklasan 10gunıcınde oluyors sadece lekelenme olabılır yazıyoru.. ama prolaktın 39 cıkınc doktor hep o tarafla ılgılendı

kımyasal gebelık nedır?

hcg tam sınırda iki gün sonra testi tekrarla iki katına çıkmış olması gerekiyor değerin
kimyasal gebelik te adet günün geçer kanda ve idrar testinde pozitifi görürsün ama sonrasında adetin başlar bir nevi sessiz düşük bir çok kadının başına gelir kimisi farkına varmaz gecikme yaşadıgını düşünür
en sağlıklısı bir kaç gün bekle adetin gelmezse şüphende haklısın demektir
birde 10 gün geçmeden ultrasyonda kese görülmez

tam anneıge hazır degılım dıyordum.. bılıyormusunuz.. o kan testı sonucunda doktor hamılesın dıcek dıe cok korkmustum. ama sımdı nedendır bılmem olsun bı yavrum dıyorum :) 2senedır denedık olmadı tam vazgecmısken oluverdı gıbsınden :) ehehe :) benım aklımı ploraktın karıstırıyor ama.. bu hormn adet duzensızıgı yaparmıs? ben sımdı bı 20 gun gecsın dıorum su acık ogretım sınavını atlatayım :) yıne adet olmassam bı kan testı daha yapayım.. ozamana kadar dayanamassam d ıdrar testı yapsam cıkarmı?

benimki geç döllenme olmuştu

2 gün sonra 2 ye katlaması önemli benimki katlamıştı şükür sağlıklı gebelik dedi dr
seninkide hayrlısı olsun

hımm.. pekı bu hafta sonu ıdrar testı yapsam cıkarmı sızce?

Back
X