Kan testi yaptımmm

Merhaba öncelikle tebrik ederim çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Belirtilerim sizinkilerle çok benzer adetimden 10 gün önce başladı adet olcakmış gibi kasık ağrısı göğüslerimde ciddi ağrı var iştahsızlık var ama adet gecikmesi yaşamadığım içinde endişeliyim 1.5 yıldır deniyoruz psikolojik olarak mı böyle hissediyorım diyorum şuan 3 gün kaldı adetime test yapmalı mıyım bilemedim çabuk fark etmişsiniz oyüzden fikrinizi almak istedim

Ben pet gebei
eğer gebelik varsa ve geç döllenme değilse ben içe kesinlikle kan testinde çıkar ben regle 7 gün kala öğrendim

Ben pet gebei

eğer gebelik varsa ve geç döllenme değilse ben içe kesinlikle kan testinde çıkar ben regle 7 gün kala öğrendim
1.5 yıldır deniyoruz çok kez öyleymiş gibi hissedip yaptım negatifi görünce hayal kırıklığı oldu ilk defa 10 gün önce göğüslerde ağrı kasıklarda ağrı oldu ümitlendim ama korku da var

Sağlıkla olsun inşallah benim ilk gebeliğim şu an düşük riskim var 10 gün hastanede yattım inanın o kadar zor bi süreç ki hep dua edin hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah kolaylıkla olsun kaç yaşındasınız?

Teşekkür ederim cümlemizin inşallah umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 27 yaşındayım çok da istiyoruz bu ay erken belirtiler olması biraz kafamı karıştırdı sadece

Teşekkür ederim cümlemizin inşallah umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 27 yaşındayım çok da istiyoruz bu ay erken belirtiler olması biraz kafamı karıştırdı sadece
Çok gençsiniz mutlaka sperm kalitesini ve yumurta kalitesini yükselten bi diyet yapın zararlı toksinlerden uzak durun inşallah sizin güzel haberinizi alırız bu ay sonucu yazın lütfen

Çok gençsiniz mutlaka sperm kalitesini ve yumurta kalitesini yükselten bi diyet yapın zararlı toksinlerden uzak durun inşallah sizin güzel haberinizi alırız bu ay sonucu yazın lütfen
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alınca hemen yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…