İnşAllah herşey istedignz gibi olurKızlar bugün gebelik için kan testi vereceğim dua edin bana
BendeKızlar bugün gebelik için kan testi vereceğim dua edin bana
İnşaAllah gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olurKızlar bugün gebelik için kan testi vereceğim dua edin bana
Benim başka bı rahatsizligim var adetim de daha gelmedi onun için tedavi alabilmem icin ilk önce gebelik testi yapıp emin olmak istediler yoksa vermeyi düşünmüyordumİnşaAllah gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olurama idrar testinde çizgi görmediyseniz kan vermeyin bence çok büyük umut oluyor sonra da yıkım…
yok ya hamilesiniz 228 yazıyor değer sonucu , hayırlı olsun .. ilişki üzerinden kaç gün sonra verdiniz ?? Bende vermeyi düşünüyorum daKizlar kan testi sonucum doktor gebelik yeni dedi ama burda hamile olmayan kadın diyor hamile miyim
Beta sonucun 228 çıkmış canım hamilesinmaşllah
İlişki üzerinden kaç gün geçerse verilirse sonuç veriyor açana bilginiz var mı genel olarakBeta sonucun 228 çıkmış canım hamilesinmaşllaho referans aralığı
Canım çatlamanın üstünden 10 gün geçince silikte olsa görünebiliyoİlişki üzerinden kaç gün geçerse verilirse sonuç veriyor açana bilginiz var mı genel olarak
Peki kan tahlili için ?Canım çatlamanın üstünden 10 gün geçince silikte olsa görünebiliyo
İlişki üzerinden iki hafta sonra test yaptım silik çıktı canım 3 gün sonra da kan verdim böyle çıktıyok ya hamilesiniz 228 yazıyor değer sonucu , hayırlı olsun .. ilişki üzerinden kaç gün sonra verdiniz ?? Bende vermeyi düşünüyorum da
En doğru sonuç için adet gününü beklemelisin canım senın kaç gün var adetinePeki kan tahlili için ?
12 gün var canısıEn doğru sonuç için adet gününü beklemelisin canım senın kaç gün var adetine
Daha çok erken balım biraz sabret12 gün var canısı
Tamamdır sağolasınDaha çok erken balım biraz sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?