Benimde bata 4 gün var az önce kan verdim testinizin fotoğrafı var mıBata yaklaşık 1 hafta var kan verdim ama doğru sonucu alır mıyım acaba ? Testlerde çok koyu olmamakla birlikte ikinci çizgiyi gördüm
İnşallah erken davranmamışımdır, çok gerginimBenimde bata 4 gün var az önce kan verdim testinizin fotoğrafı var mı
testin markası ne canım koyulaşma varİnşallah erken davranmamışımdır, çok gerginim
İlki prodoctor ikincisi softec diye bi markaydı sanırımtestin markası ne canım koyulaşma var
Benim prodoctor bu sabah böyle çıktı 4 gün var regleİlki prodoctor ikincisi softec diye bi markaydı sanırım
İlki prodoctor ikincisi softec diye bi markaydı sanırım
Canım bak benim regle 7 gün kala awox böyleydiİlki prodoctor ikincisi softec diye bi markaydı sanırım
Awox biraz daha yüksek hcg ölçüyormuş diye okumuştum sankiCanım bak benim regle 7 gün kala awox böyleydi
Kan sonucun ne zaman çıkacakAwox biraz daha yüksek hcg ölçüyormuş diye okumuştum sanki
1.5 2 gibi çok var dahaKan sonucun ne zaman çıkacak
Yarım saate çıkacak çok heyecanlıyım1.5 2 gibi çok var dahasenin
Ayy ben seni kaç gündür takip ediyorum sessiz sessiz dayanamadım yazdım artık kız hadi çıksın da valla ben bile heyecanlandımYarım saate çıkacak çok heyecanlıyım
Ayy haber ver lütfeennYarım saate çıkacak çok heyecanlıyım
Çok sağol canım hastanede bekliyorum valla sonuç çıksın doktora göstereceğimAyy ben seni kaç gündür takip ediyorum sessiz sessiz dayanamadım yazdım artık kız hadi çıksın da valla ben bile heyecanlandımsabah girip baktım kan testi yapmış mısın diye sessizce takipteyim
Hayırlısı olsun inşallahÇok sağol canım hastanede bekliyorum valla sonuç çıksın doktora göstereceğim
Çıktı mı canımYarım saate çıkacak çok heyecanlıyım
Evet 25 betam canım e nabıza düşmedi henüz doktor 25 dedi iki gün sonra tekrar kan ver dediÇıktı mı canım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla devam etsin inşallahEvet 25 betam canım e nabıza düşmedi henüz doktor 25 dedi iki gün sonra tekrar kan ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?