canım kanda gebelik testi ilişkiden 7 ila 12 gün sonra belli oluyor. ama sen en iisi 7 yi boşver 12 gün sonra yaptır.ben hep öyle yaptırıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin sonucunu da yaz ben merak ederim canımcım:))
tşk edrim gunebkn hayırlı bi sonuç alırım inşlh yazarımda..o zaman benim en az bu ayın 20 sinde filan testi yaptırmam lazım inşlh Yüce Rabbim isteyen herkese nasip eder...Amin..
tşk edrim gunebkn hayırlı bi sonuç alırım inşlh yazarımda..o zaman benim en az bu ayın 20 sinde filan testi yaptırmam lazım inşlh Yüce Rabbim isteyen herkese nasip eder...Amin..
canım benimde aynı tarihlerde yaptırmam lazım ama ben bu ay yaptırmayacağım herhalde çünkü hayalkırıklığından sıkıldım artık.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
ben bugün kan testi yaptırdım ama anlayamadım hemşire idrardaki gibi bi yere damlatarak yaptıklarını söyledi sadece var mı yok mu o çıkıyormuş.15dk içinde sonucu verdi.sonuç negatif ama kandırmaca mı bu bilemedim.ilk defa duydum.var mı böyle bişey ya?
ben bugün kan testi yaptırdım ama anlayamadım hemşire idrardaki gibi bi yere damlatarak yaptıklarını söyledi sadece var mı yok mu o çıkıyormuş.15dk içinde sonucu verdi.sonuç negatif ama kandırmaca mı bu bilemedim.ilk defa duydum.var mı böyle bişey ya?
sıkma canını canım bence git başka bir yerde takrar yaptır ben hiç yaptırmadım bilmiyorum ama duyduklarım seninkine benzemiyor benimde adetime 3 gün kaldı inşlh adet olmam :çok üzgünüm:
var canım öyle bişey bende geçen ay öyle yaptırmıştım. sadece var mı yok mu diye baktılar .ve elime sonuç negatif diye bi kağıt tutuşturdular.sonucu da 5 dk. içersinde almıştım.