• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi

asi_83

ŞansliAnneyim
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
1.197
14
683
42
Merhaba Bora bey
Benim son üc adet tarhilerim :
1.augustos 2013
2.eylül 2013
4.ekim 2013 genelde hep düzenlidir.
Bu tarihlere göre yumurtlama günlerim hangi günlere denk gelmiştir????
Beklenen adet tarihim 5.kasım 2013 yarin kadin dogumda kontrolüm var acaba hamilelik varsa belli olurmu biliyorum henüz erken ama kan testinde cikarmi sizce ???? Cok acil cevap bekliyorum saygilarimla iyi günler dilerim.

ben yorum yazmıştım ama bora beye sorduğunuzu bilmiyordum...ateş ölçme yönteminden bahsetmiştim..kusura bakmayın. o yüzden sildim yazdıklarımı..

Ateş ölcme derken ??? Yani duymuştum ateş ölcme yöntemini ama hic denemedim.doktorda randevum var yarin kan testinde cikarmi acaba egerki hamilelik varsa.daha 10 günüm var gerci

Merhaba Bora bey
1.augustos 2013
2.eylül 2013
Beklenen adet tarihim 5.kasım 2013 yarin kadin dogumda kontrolüm var acaba hamilelik varsa belli olurmu biliyorum henüz erken ama kan testinde cikarmi sizce ???? Cok acil cevap bekliyorum saygilarimla iyi günler dilerim.

32 günde bir adet görüyorsunuz. 18. günde yumurtlama oluyordur. Gebelik testi için beklenenen adeti beklemeniz lazım. 4 ekim ,ç,n yumurtlmama tarihiniz 22 ekim. 19-21-23 v2ya 20 22 24 ekim tarihlerinde ilişkiye girmeniz gerekiyordu (adetin 15-17-19 veya 16-18-20. günleri) Gebe olmanız dileğiyle...

Cok teşekkür ederim bora bey.biz 16ekim,18ekim,20ekim tarihleri degerlendirdik.bir sorum daha olacak eger yanitlarsaniz cok sevinirim.4ekim son adetimin ilk günü idi.15ekimde afedersiniz wc'ye giderken uzayan bir akintim vardi sari şeffaf gibi acaba o günden sonrami yumurtlama oldum bilemedim o yuzden bu yazdim tarihler arasi ilişkiye girdik

Merhaba Bora bey
1.augustos 2013
2.eylül 2013

18. gün yumurtlamanız oluyor. Adetinizin 15-17-19 veya 16-18-20. gnleri mutlaka diğer günler isteğe göre ilişki gebe kalma ihtimalinizi arttıracaktır. Gebelik testi için acele etmeyin adet gecikmesi ile yapılan test değerlidir. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Back
X