kan testi

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
Merhaba arkadaşlar adet tarihime on gün var dün kan tahlili verdim beş gündür bebek çalışması içerisindeydik beta hcg 3.69 çıkmış.Umutlanmalımıyım?Hamile olmayan bayanlarında bu değerleri gördükleri oluyormu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Adet tarihinize 10 gün varken neden tahlil yaptırma gereği duydunuz ki ?:KK69:

5 günlük ilişkiden sonra yapılan testte hamile olup olmadığınızı anlayamazsınız maalesef..

bundan sonra tahlilleriniz için adet gününüzü bekleyin bence yoksa çok yıpranırsınız böyle yaparsanız..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah.

amin.Allahım kimseye aratmasın isteyen herkese versin

Bende 3 ay boyunca idrar testlerine gününden evvel kan tahlillerine dünyanınparasini yatirdim.cikmakisti ve cok yipranmistim. Gecen ay da 4 gun gecince yyaptirdim. Hamile ciktim ama malesef dusuk yaptim :KK43: bu ay ise oluruna biraktim. Veren elbet verir. Sana tavsiyem kendini yipratma arkadaşım. Zaten dollenme yerlesme vs ancak iliskiden 10 gun snrya kadar surer neredeyse.

Bende 3 ay boyunca idrar testlerine gününden evvel kan tahlillerine dünyanınparasini yatirdim.cikmakisti ve cok yipranmistim. Gecen ay da 4 gun gecince yyaptirdim. Hamile ciktim ama malesef dusuk yaptim :KK43: bu ay ise oluruna biraktim. Veren elbet verir. Sana tavsiyem kendini yipratma arkadaşım. Zaten dollenme yerlesme vs ancak iliskiden 10 gun snrya kadar surer neredeyse.

Allahım bir an önce sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin bizlere hayırlısıyla versin :KK68:

pek heyecan yapma canım çünki 3 küsür hormon her kadında var genelde normal kabul ediliyor kan testinide adetin geçincd yaptırmanda hayır var bende 5 gün geçince yaptım hamileymişim

zaten olsaydı bile adetten önce de olsa kan testinde çıkarmış heralde değil mi ilişkiden 3 gün sonra kan testinde çıkar diye okumuştum biyerdede ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkar yazıyordu kafamda deli sorular :110:

X