- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
Beklemene gerek yok canm yarin git sabah kan ver cikar.kanda bir iki haftalik olsa dahi cikar[/QUOTE][QUOTE="minnakmimar, post: 46754406, member: 551habalar bayanlar ben şüphelerim üzerine iki adet test yaptım ikisinde de net şekilde pozitif çıktı ama adetim gecikmeden hatta adet olmadan yaptım bu testleri.Önümüzdeki iki üç gün içinde adetim olacak kan testinin net çıkması için adet tarihimin 10 gün gecikmesini mi beklemeliyim ?
nette biraz araştırma yaptım adetin gecikmesini bekleyin diyor bilemedim bende danışayım dedim çok teşekkürler[/QUOTE]Beklemene gerek yok canm yarin git sabah kan ver cikar.kanda bir iki haftalik olsa dahi cikar
Adetine bir iki gun kala ogrenen cok canm adetinin olmasina cok bi zaman olmadigi icin cikar.[/QUOTE]nette biraz araştırma yaptım adetin gecikmesini bekleyin diyor bilemedim bende danışayım dedim çok teşekkürler
teşekkürleridrara geçtiyse kanda tabi ki görünür, hiç beklemeyin pozitifi gördüyseniz.
5 mayısta olmuştum doktor arkadaşıma danıştım o da git hemen yaptır testlerini dedi acaba negatif çıkma ihtimali var mıdır maddi manevi hiç hazır değilimBenim ilk hamileligim de adetime 3 gün kala çıkmıştı. Kimi insanın idrarinda erken çıkarken kimi insanın idrarinda geç çıkıyor. Son adet tarihin neydi?
çıkıyor yani hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahbenim adetime 2 gun varken öğrendim idrar testiyle aynı gun kan testi yaptırdım bebiş ben burdayım dedi :) hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucagınıza alırsınız inşAllah.
Bence eğer yakinsan bi kan testi yaptr5 mayısta olmuştum doktor arkadaşıma danıştım o da git hemen yaptır testlerini dedi acaba negatif çıkma ihtimali var mıdır maddi manevi hiç hazır değilim
yarın sabah yaptırayım inşallah negatif çıkar ya hayırlısı olsun yine deBence eğer yakinsan bi kan testi yaptr
Öyle deme ya hayırlısı olsun bakalım ben 2 senedir o mutlu anı bekliyorumyarın sabah yaptırayım inşallah negatif çıkar ya hayırlısı olsun yine de
orası öyle canım da daha yeni evliyim borçlarımız var 1.5 aylık evliyim ben çok erken oldu buÖyle deme ya hayırlısı olsun bakalım ben 2 senedir o mutlu anı bekliyorum
fortune marka aldım tatlımCanim hangi idrar testini yaptin hangi marka benimde son adet tarihi 6 mayis bende dayanamiyorum meraktan yarin sabah alcam test
çıkıyor yani hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Evet anlıyorum da olsun . Eğer bebek varsa Rabbımin vardr bir bildiği kismetiyle gelmiştir o. Hem kışa dogcak daha var :) korunmuyor muydun ?orası öyle canım da daha yeni evliyim borçlarımız var 1.5 aylık evliyim ben çok erken oldu bu
fortune marka aldım tatlım
yarın yaptırıcam inşallah bakalımsağolun inşAllah. kesinlikle çıkıyor gebelik testinde çıktıysa vardır Allahın izniyle kan testi yaptırın en yakın zamanda ağır iş yapmayın kendinizi yormayın .
inşallah öyle olur bakalım korunuyorduk da bir kaza oldu sanırım o günden kaldıEvet anlıyorum da olsun . Eğer bebek varsa Rabbımin vardr bir bildiği kismetiyle gelmiştir o. Hem kışa dogcak daha var :) korunmuyor muydun ?
Nasıl yani anlamadm :)yarın yaptırıcam inşallah bakalım
inşallah öyle olur bakalım korunuyorduk da bir kaza oldu sanırım o günden kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?