Kan Testim Negatif Ama Evdeki Testlerim Silik

Nrycnn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
84
27
18
27
Merhaba pko hastasıyım düzensiz adet oluyorum fakat ekimden beri kısmen düzenli adet görmeye başladım bende bundan faydalanarak yumurtlama zamanlarını dolu geçirdim. Düzenli giderse eğer adet olmama 4 gün var şuanda geçen antibiyotik tedavisine başlamadan test yapmak istedim ilk etapta bişey yoktu sonrasında silik çıktı sonrasında o gün ve bi sonrali gün toplamda 10 test yaptım 7-8 i silik bunların 3-4ü net diğerleri zor gözüküyor kan verdim negatif çıktı bugün yine yaptım test oda silik zor görünüyor ama görünüyor ne diyorsunuz sizce varmıdır teşekkür ederm şimdiden yorumlarınız için

Eklentiler

• 90AC83A8-8E74-44C1-B2A8-3ABEE0B76465.webp
    90AC83A8-8E74-44C1-B2A8-3ABEE0B76465.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 06FCDF16-C88E-4A09-AFB1-9527A3D898C2.webp
    06FCDF16-C88E-4A09-AFB1-9527A3D898C2.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 98
  • A2A4D99A-2363-4316-B83C-BBA74D38619F.webp
    A2A4D99A-2363-4316-B83C-BBA74D38619F.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba pko hastasıyım düzensiz adet oluyorum fakat ekimden beri kısmen düzenli adet görmeye başladım bende bundan faydalanarak yumurtlama zamanlarını dolu geçirdim. Düzenli giderse eğer adet olmama 4 gün var şuanda geçen antibiyotik tedavisine başlamadan test yapmak istedim ilk etapta bişey yoktu sonrasında silik çıktı sonrasında o gün ve bi sonrali gün toplamda 10 test yaptım 7-8 i silik bunların 3-4ü net diğerleri zor gözüküyor kan verdim negatif çıktı bugün yine yaptım test oda silik zor görünüyor ama görünüyor ne diyorsunuz sizce varmıdır teşekkür ederm şimdiden yorumlarınız için
Canım bunlar kuruma çizgisi olmuş hep

Bence bu kadar teste para vermek yerine kan aldırıp baktırsanız orda yanılma payı yok 5-10 olsa bile değeriniz gösteriyor, bu şekilde işkence çekmeyin kaset testler 20 ve üstü değeri gösteriyor silik de olsa

Malesef kuruma çizgisi hepsinde çıkıyor bekleyince

Bence bu kadar teste para vermek yerine kan aldırıp baktırsanız orda yanılma payı yok 5-10 olsa bile değeriniz gösteriyor, bu şekilde işkence çekmeyin kaset testler 20 ve üstü değeri gösteriyor silik de olsa
Kan testim negatif çıktı yazıda belirttim adetime 4 gün var daha 😔

En neti kan testi kan negatifse üzgünüm ama yüksek ihtimal yoktur ☹️ ama çok emin değilsen kan testini tekrar yaptır bekleme. Ben kendimi çok dinlemeye başladığımı düşününce stres yapmıyım diye hep adetimden önce kan testi yaptırıp rahatlamışımdır.

Back
X