Meleqmm Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 387 494 103 Isparta 21 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Meleqmm #21 kgm .!.: Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba, gebelik sağlıklı ilerliyor mu Genişletmek için tıkla... Düşük yaptım maalesef ( Bu sefer çok ufak olduğu için kürtaj olmadım. Kısmet değilmiş İnşallah hayırlısı ile ilerleyen zamanlarda olur.
kgm .!.: Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba, gebelik sağlıklı ilerliyor mu Genişletmek için tıkla... Düşük yaptım maalesef ( Bu sefer çok ufak olduğu için kürtaj olmadım. Kısmet değilmiş İnşallah hayırlısı ile ilerleyen zamanlarda olur.
K kgm Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 1.265 895 73 33 21 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Meleqmm #22 Meleqmm .!.: Düşük yaptım maalesef ( Bu sefer çok ufak olduğu için kürtaj olmadım. Kısmet değilmiş İnşallah hayırlısı ile ilerleyen zamanlarda olur. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir gebelik olsa, ilerlerdi. Bunda da vardır bir hayır gönlünü ferah tut..
Meleqmm .!.: Düşük yaptım maalesef ( Bu sefer çok ufak olduğu için kürtaj olmadım. Kısmet değilmiş İnşallah hayırlısı ile ilerleyen zamanlarda olur. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir gebelik olsa, ilerlerdi. Bunda da vardır bir hayır gönlünü ferah tut..