Kan testime bakarmısını

Meryem7121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
168
30
98
27
Bugün iki kere sabah idrar testi yaptım kopkoyu dayanamadım kan verdim doktor değerin düşük kimyasal olabilir bi hafta sonra kadın doğuma git diye anlayan var mı

Eklentiler

• D68D4490-A396-403F-8FFC-E7736C662798.webp
    D68D4490-A396-403F-8FFC-E7736C662798.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 121
Bugün iki kere sabah idrar testi yaptım kopkoyu dayanamadım kan verdim doktor değerin düşük kimyasal olabilir bi hafta sonra kadın doğuma git diye anlayan var mı
Gebesin canım iki günde bir kan vererek anlayabilirsiniz sağlıklı mı değil mi tek bı değerle belli olmaz

Bence direkt 1 hafta sonra gitmeyin. Çünkü değeriniz ancak 900'lerde olur. Kesenin görülebilmesi için değerin en az 1500'lerde olması lazım. 10 gün sonra falan gitseniz daha iyi olabilir. Birkaç kere 2 günde bir beta hcg değeriniz düzenli olarak 2 katı artıyor mu takip etmelisiniz. Kullanmıyorsanız folik asit kullanmaya başlayabilirsiniz. Adetiniz gecikmiş miydi? Belki geç döllenme de olabilir. Tek bir beta hcg değeri ile bir kanıya varmak doğru olmaz, hemen olumsuz düşünmeyin. Doktorlar ihtimalleri söyler böyle, kimyasal da olabilir sonuçta ama sağlıkla devam da edebilir. Belki erken yaptırdığınız için bu değerde öğrendiniz. Dediğim gibi belki de geç döllenme de olabilir. Biraz daha sabırlı ve sakince yapmanız gerekenleri yapıp, beklemeniz gerek. Sağlıkla devam eder inşallah.

Bence gayet iyi canım değerin hiç olumsuz bişey düşünme ben 27 ile öğrenmiştim 🥰 şimdi 7 haftamıza giricez 🙏🏻🥰

Son durum nedir tekrar kan verdiniz mi kese gördünüz mü

Back
X