- 15 Şubat 2019
- 168
- 30
- 98
- 27
- Konu Sahibi Meryem7121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebesin canım iki günde bir kan vererek anlayabilirsiniz sağlıklı mı değil mi tek bı değerle belli olmazBugün iki kere sabah idrar testi yaptım kopkoyu dayanamadım kan verdim doktor değerin düşük kimyasal olabilir bi hafta sonra kadın doğuma git diye anlayan var mı
Adetin ne kadar gecti pekiii ordan bi hesaplasanBugün iki kere sabah idrar testi yaptım kopkoyu dayanamadım kan verdim doktor değerin düşük kimyasal olabilir bi hafta sonra kadın doğuma git diye anlayan var mı
Bence direkt 1 hafta sonra gitmeyin. Çünkü değeriniz ancak 900'lerde olur. Kesenin görülebilmesi için değerin en az 1500'lerde olması lazım. 10 gün sonra falan gitseniz daha iyi olabilir. Birkaç kere 2 günde bir beta hcg değeriniz düzenli olarak 2 katı artıyor mu takip etmelisiniz. Kullanmıyorsanız folik asit kullanmaya başlayabilirsiniz. Adetiniz gecikmiş miydi? Belki geç döllenme de olabilir. Tek bir beta hcg değeri ile bir kanıya varmak doğru olmaz, hemen olumsuz düşünmeyin. Doktorlar ihtimalleri söyler böyle, kimyasal da olabilir sonuçta ama sağlıkla devam da edebilir. Belki erken yaptırdığınız için bu değerde öğrendiniz. Dediğim gibi belki de geç döllenme de olabilir. Biraz daha sabırlı ve sakince yapmanız gerekenleri yapıp, beklemeniz gerek. Sağlıkla devam eder inşallah.Bugün iki kere sabah idrar testi yaptım kopkoyu dayanamadım kan verdim doktor değerin düşük kimyasal olabilir bi hafta sonra kadın doğuma git diye anlayan var mı
Bir gün var adetimeAdetin ne kadar gecti pekiii ordan bi hesaplasan
Daha adetin hecmemis bile merak etme degerin insallah yukselir canimBir gün var adetime
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Banada dua edinBence gayet iyi canım değerin hiç olumsuz bişey düşünme ben 27 ile öğrenmiştimşimdi 7 haftamıza giricez
![]()
İnşallah canım dua edin banaDaha adetin hecmemis bile merak etme degerin insallah yukselir canim
İş 17 de öğrendiğinizde kaç haftalıktı acabaBence gayet iyi canım değerin hiç olumsuz bişey düşünme ben 27 ile öğrenmiştimşimdi 7 haftamıza giricez
![]()
İş 27 de öğrendiğinizde kaç haftalıktı acaba
İlk 27 de öğrendiğinizde kaç haftalıktı acaba
3 haftalıktı daha çok yeniydiİş 17 de öğrendiğinizde kaç haftalıktı acaba
İlk 2de öğrendiğinizde kaç haftalıktı acaba
Belirtin varmıydı benim sadece sancım var3 haftalıktı daha çok yeniydi![]()
Son durum nedir tekrar kan verdiniz mi kese gördünüz müBugün iki kere sabah idrar testi yaptım kopkoyu dayanamadım kan verdim doktor değerin düşük kimyasal olabilir bi hafta sonra kadın doğuma git diye anlayan var mı