Kan testin de negatif çıkıp hamile kalan var mı acaba

nadircicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
22
0
1
24
Merhaba arkadaşlar 4.5 aydır evliyim geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz tam 15 gündür reglm gelmedi kan testi verdim negatif çıktı adet söktürücü verdiler ama eğer hamileysem bi sıkıntı olur diye içmedim benim hep düzenli olurdu kan testi vermeye gittiğim gün kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyordu belimde su anda da çok hafif hafif sızı var ve çok yorgun hissediyorum kendimi sizce geç olabilir ama korunuyorduk bir de o var🤦🏻‍♀️ çok stres yapıyorum bi an önce sonuca varsa keşke

Merhaba arkadaşlar 4.5 aydır evliyim geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz tam 15 gündür reglm gelmedi kan testi verdim negatif çıktı adet söktürücü verdiler ama eğer hamileysem bi sıkıntı olur diye içmedim benim hep düzenli olurdu kan testi vermeye gittiğim gün kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyordu belimde su anda da çok hafif hafif sızı var ve çok yorgun hissediyorum kendimi sizce geç olabilir ama korunuyorduk bir de o var🤦🏻‍♀️ çok stres yapıyorum bi an önce sonuca varsa keşke
gerı cekılme yontemı korunma degıl kı :) hamıle kalma olasılıgı oluyor halıyle. kan tahlılını 1 hafta arayla yenılersınız. varsa cıkacaktır. yoksa adet sokturucu kullanırsınız. ve her ınsan gbı sız de arada gec yumurtlayabılır hatta o ay hıc yumurtlama yasamayabılırsınız. dolayısıyla adet gecıkmesı olması dogal olur :) adet sokturuculerden hangısını verdı? duphaston hamıle kısıde bebısın tutunmasına da yardımcı olan bı progesteron ılacı aynı zamanda adet sokturucu olarak kulllanılıyor. ılac buysa kullanın zaten varsa bebıs tutunur :))

Geri çekilme korunma yontemi degildir. 15 gun gecikmede hamile olsaniz idrar testinde bile cikardi. Adet söktürücü kullanin.

15 gün gecikmede bırak kanda çıkmamayı bebeğin kesesini bile görüyor doktor 🤗

Merhaba konu sahibi son durum nedir bilmiyorum ama benim reglim 12 gün gecikmişti kadın doğuma gittim ultrasona baktı herhangi bir şey olmadığını söyledi. zaman zaman bu tür gecikmelerin normal olduğunu söylemişti 😌

Back
X