Kan testinde çıkmayabilir mi?

LadyCedar

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
2.509
897
Hanımlar merhaba, kan değerlerine bakılması için adet günüm gelmeden kan testi yaptırdım. Gebeliğe de baktık, doktor gebelik yok dedi. Adetim 15 gün gecikince gittim idrar testi aldım çok net çift çizgiyi gördüm. Başka bi markanın aldım onu da denedim sonuç aynı. Kanda çıkmadı ama, şüphe oluştu bende. Pazartesi günü kan testi için tekrar gideceğim. Olabilir mi böyle bir şey? Pek bilgim yok bu konuda.

Hanımlar merhaba, kan değerlerine bakılması için adet günüm gelmeden kan testi yaptırdım. Gebeliğe de baktık, doktor gebelik yok dedi. Adetim 15 gün gecikince gittim idrar testi aldım çok net çift çizgiyi gördüm. Başka bi markanın aldım onu da denedim sonuç aynı. Kanda çıkmadı ama, şüphe oluştu bende. Pazartesi günü kan testi için tekrar gideceğim. Olabilir mi böyle bir şey? Pek bilgim yok bu konuda.
kanda cikmamasi imkansiz. Ama ikitane idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum diyorsan hamilesin bir daha kan testi yaptr belki degerlerin yukselmistir bazen gec dollenmede olabiliyor cunku

gec dollenme olmusttur.bide kan verdiginde adet olmana kac gun vardi cok varsa ondanda cikmamis olabilir.

Ya doktoru da pek sevmedim hiç göstermedi kan sonuçlarımı, belki bakmadı bile. Belge veriliyor falan zannediyordum ben.
Pazartesi kadın doğuma gidip anlatsam hem kan testi yapıp hem ultrasondan bakarlar mı acaba?

Ya doktoru da pek sevmedim hiç göstermedi kan sonuçlarımı, belki bakmadı bile. Belge veriliyor falan zannediyordum ben.
Pazartesi kadın doğuma gidip anlatsam hem kan testi yapıp hem ultrasondan bakarlar mı acaba?
Kan testi sonuclarini netten de gorebilirsin canim hala hastahane de verdikleri giris kagidin elinde ise

Bilmiyordum canım araştırdım şimdi, sağlık ocağında yaptırmıştım o yüzden hiç kağıt belge yok elimde. :KK43:

Himm saglik ocagini bilmiyorum canim ama devlet hastanesi ve ozel hastanelerin sonuclari cikiyo nette canim bilgin oksun diye demistim ins pazartesi gunu hayirli sonuclarla donersin

İnşallah canım yarına randevu aldım özel hastaneler çalışıyormuş yarın, bakalım hayırlısı artık :)

Normalde kan testinde mutlaka çıkar gebelik.Ama tahlil aleti bozuk olabiliyor bazı hastanelerde.
Oğlumun şekeri çıkmıştı bir keresinde, büyük panikle araştırmaya giriştik, başka hastanede bişey çıkmadı.Meğerse alet bozukmuş, Ogün tahlil yapılan tüm hastalarda şeker çıkmış.

Normalde kan testinde mutlaka çıkar gebelik.Ama tahlil aleti bozuk olabiliyor bazı hastanelerde.
Oğlumun şekeri çıkmıştı bir keresinde, büyük panikle araştırmaya giriştik, başka hastanede bişey çıkmadı.Meğerse alet bozukmuş, Ogün tahlil yapılan tüm hastalarda şeker çıkmış.

Haydaa, insan hastaneye de güvenemeyecekse ne yapacak? Bakalım, tekrar yaptırıp sonucu kesinleştireceğim.

Meraba arkadaşlar benim adetim 1gun geçti dayanamdm test yaptm çünkü mide bulantisi halszlik var haff bas dönmesi de var ama tek cizgi cikti kac gun gecince tekrar yapsam acaba normalde gecikmezdi adetim??

canim en normali adet gunun 1 hafta gecince yapilmasi varsa ozaman cikiyor.bagzi testler 1 hafta onceden cikmiyor sonuc.cunku bir kac gunluk gecikme normal olabiliyor

Aynısını bende yaşamıştim belge vermeden yok dedi aradan zaman geçtikten sonra hamile olduğumu öğrenmiş tim

X