Peki adetinizin kaçıncı günü negatif çıktı? kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrendiniz hatırlıyor musunuz?
Ben sekizinci günümdeyim. Demek ki hala umut var. Adet olmadığım sürece beklemeye devam edeyim o zaman.şöyle anlatayım daha net olur :)
adetim beş gün geçti idrar testi yaptım negatif
ertesi gün kan verdim negatif
dr ilacı verdi beş gün içtim 3 gün bekledim bu arada test yaptım idrarda silik çıktı
en son dr a tekrar gittim ve fena kızdım
yani sanırım iki hafta bekledim 14. gün pozitifti
Ben sekizinci günümdeyim. Demek ki hala umut var. Adet olmadığım sürece beklemeye devam edeyim o zaman.
Olmadı pazartesi ultrasona girerim.
evet canım bende öyle oldu
inşallah sen de gebesindir
Evet 8.gün kanda negatif çıktı sonra 12.gun yaptirdim galiba pozitif çıktı. Sonra ultrasonda kese görünmedi sonra kese göründü boş denildi sonra bebek görüldü gelişimi geri denildi sonra her şeyi normalmiş denildi.süreç hep sıkıntı sonu güzel. Çok şükür allahima.Merhabalar, yakın zamanda yazmışsınız belki bana da umut olursunuz diye sormak istiyorum 8. günde kan testiniz mi negatif çıktı?
bir de hamileliğinizi nasıl öğrendiğiniz peki? kaçıncı gününüzde? ultrasonla mı?
cevabın için çok teşekkür ederim canım beniiim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. İnşAllah benim de durumum böyle güzellikle sonlanır.Evet 8.gün kanda negatif çıktı sonra 12.gun yaptirdim galiba pozitif çıktı. Sonra ultrasonda kese görünmedi sonra kese göründü boş denildi sonra bebek görüldü gelişimi geri denildi sonra her şeyi normalmiş denildi.süreç hep sıkıntı sonu güzel. Çok şükür allahima.
Çok teşekkür ederim bu anlattıklarım ilk çocuğun içindi.çok şükür saglikla doğdu.inşallah ikinci de öyle doğar.cevabın için çok teşekkür ederim canım beniiim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. İnşAllah benim de durumum böyle güzellikle sonlanır.
Bu arada senin için de allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.cevabın için çok teşekkür ederim canım beniiim. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. İnşAllah benim de durumum böyle güzellikle sonlanır.
Şuanki durumum benim gebe miydiniz lütfenEvet 8.gün kanda negatif çıktı sonra 12.gun yaptirdim galiba pozitif çıktı. Sonra ultrasonda kese görünmedi sonra kese göründü boş denildi sonra bebek görüldü gelişimi geri denildi sonra her şeyi normalmiş denildi.süreç hep sıkıntı sonu güzel. Çok şükür allahima.
Ne kadar güzel maşAllah.
benim bugün gecikmemin 8. günü
3. ve 7. günler kan testi 0.1 ile negatif
ama ben adet olurken göğüslerim acırdı, karnımda sancılar olurdu. hem de bir hafta öncesinden hissederdim bunları. Ama bu ay hiçbirşey hissetmiyorum. koskoca bir hiçlik...
Geçen ay aşılama olmuştum normal döngümde adet gördüm. acaba ondan mı gecikti?
Bu ay hiç hamilelik üstünde düşünmedim. boşverdiğim bir ay diye hiç ilişkileri de not etmediimPko olduğu için geç döllenme de olabilir diye düşündüm ama bu kdr belli etmemezlik olmaz sanırım.
bilinmezliklerin içinde dolanıyorum işte ;
Sonucunuz ne oldu acaba bende 8. Gündeyim geciktiNe kadar güzel maşAllah.
benim bugün gecikmemin 8. günü
3. ve 7. günler kan testi 0.1 ile negatif
ama ben adet olurken göğüslerim acırdı, karnımda sancılar olurdu. hem de bir hafta öncesinden hissederdim bunları. Ama bu ay hiçbirşey hissetmiyorum. koskoca bir hiçlik...
Geçen ay aşılama olmuştum normal döngümde adet gördüm. acaba ondan mı gecikti?
Bu ay hiç hamilelik üstünde düşünmedim. boşverdiğim bir ay diye hiç ilişkileri de not etmediimPko olduğu için geç döllenme de olabilir diye düşündüm ama bu kdr belli etmemezlik olmaz sanırım.
bilinmezliklerin içinde dolanıyorum işte ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?