Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aznce kan testi yaptrdm adetime 3.4 gun var 1.20ckti negatif ama ikiye katlarmi erken mi yaptrdm
Blmyrum kasiklarmda fena btma var goguslerm dgsti ben bu yasima kadar bole olmadim adet belrtisi dsemcnm olsa çıkardı galiba ama yinede bekle adetin gelmezse tekrar yaptırırsın..
Aznce kan testi yaptrdm adetime 3.4 gun var 1.20ckti negatif ama ikiye katlarmi erken mi yaptrdm
canım,
bu değere göre hamile değilsin(( olsaydı 40 falan çıkması gerekirdi .
hepnize teşekkürler cevabınız için pazar günü kanamam oldu ama şuan bişey yok olsada az az sanırım adet oldumm((
evet o dediğin adet olmuşsun.. Rica ederim. Ben 5 aylık hamileyim. Seninle bütün deneyimlerimi paylaşabilirim.. Memnuniyetle
çok teşekkür ederim inş. Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi koklamayı da nasip etsin:))
şuan kasıklarım fena batıor ve hiç adet belirtim yok göğüslerim şişti damar damar oldu ben zayıf biriyim mini miniyim yani:)))daha önce hiç böle olmamıştım o yüzden çok umutlanmıştım