- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
ahahahha:))) elini uzatmaya degmez inan. yuzyuze gelince "ben yari bayginken tepemde soylediklerini duydum kan tutmasini arastir bi cahil" de. cahili icinden de:))))))))Gözlerimi açamıyorum açsam yolucamda kalkamıyorum
Eşimde güldü ben sinirlendikçe o daha çok gülüyorduBurdan Komik geldi bana tabi size laf vurmuş gibi olmuş yerinizde olsam gülmezdim heralde bende.
Fena fikir değil aslındaCahil işte napıcan.. ben şunu yapardım hani dedim ya içim dışıma çıkıyo diye direkt kaynanayı nişan alırdım görürdü kakalamayı
Pes yani ..Selam hanımlar
Sizi de kan tutar mı? Beni tutar ani bir kesik yaralanmayla karşılaşayım başım dönmeye gözlerim kararmaya terlemeye başlarım nasıl başladı hatırlamıyorum ama ben bildim bileli böyle
Bugün eşimin parmağı kesildi derin bir kesikti bende gene bahsettiğim şekilde belirtiler oluşmaya başladı uzandım kv hazretleri başımda durmuş eşime ne zamanda beri böyle hastamı bak hiç söylemiyor aileside saklıyor nasılda insanı kandırıyorlar diyor
Eşim anne abartma diyor
Gözlerimi açamıyorum açsam yolucamda kalkamıyorum
Ben kendime gelinceye kadar gitmişti
Şimdi ben bu kv güzelliğini ne yapayım?
"Kayınvalide hazretleri" "kayınvalide güzelligi" ilahi yaSelam hanımlar
Sizi de kan tutar mı? Beni tutar ani bir kesik yaralanmayla karşılaşayım başım dönmeye gözlerim kararmaya terlemeye başlarım nasıl başladı hatırlamıyorum ama ben bildim bileli böyle
Bugün eşimin parmağı kesildi derin bir kesikti bende gene bahsettiğim şekilde belirtiler oluşmaya başladı uzandım kv hazretleri başımda durmuş eşime ne zamanda beri böyle hastamı bak hiç söylemiyor aileside saklıyor nasılda insanı kandırıyorlar diyor
Eşim anne abartma diyor
Bunu da en cahil insan bile bilir aslında...Güldüm ya
Cahillik başa bela napıcan idare edicen
Kv Resmen defolu mal almış gibi konuşmuş. Vallahi kv olmaktan korkuyorum acaba bendeki akıl sağlığımı kaybederimSelam hanımlar
Eşim anne abartma diyor
Bencede anlayamıyorum kadınıBunu da en cahil insan bile bilir aslında...
Cahillik de değil de bizim anlamlandıramadığımız türden bişey bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?