Kan tutması

Ayyyy cok guldum ya kaynananiza:))evet sinir hastasiyim cezai ehliyetim yok infazimi yaktirtma bana deseydiniz.biraz deli olarak bilinmek iyidir bosver.bende de imkan tutmasi degil de igne fobisi var.ayni sey kan aldirirken oluyor bana ama igneden kaynakli benimki.igneyi gordugum an gozum karariyor midem bulanmaya basliyor.kac kez kan aldirdiktan sonra doktorlarin kucaginda ayildigimi bilirim.bir de bu durumda2kez tup bebek yaptirdim dusun halimi.kendi kendime igne bile vurdum.sezeryandan sonra agridan gozumden yaslar akiyor ve ben sirf o igneyi olmamak icin cektim o agriyi.en son dayanamadim igne istiyorum diye bagirdim

Ayyyy cok guldum ya kaynananiza:))evet sinir hastasiyim cezai ehliyetim yok infazimi yaktirtma bana deseydiniz.biraz deli olarak bilinmek iyidir bosver.bende de kan tutmasi degil de igne fobisi var.ayni sey kan aldirirken oluyor bana ama igneden kaynakli benimki.igneyi gordugum an gozum karariyor midem bulanmaya basliyor.kac kez kan aldirdiktan sonra doktorlarin kucaginda ayildigimi bilirim.bir de bu durumda2kez tup bebek yaptirdim dusun halimi.kendi kendime igne bile vurdum.sezeryandan sonra agridan gozumden yaslar akiyor ve ben sirf o igneyi olmamak icin cektim o agriyi.en son dayanamadim igne istiyorum biri bana agri kesici vursun diye bagirdim

Sadece burun kanamasına var sanırım hatırlamadığım yaşlardan bir travmam var
çok derin kesik yaralara bakabilirim birşey olmuyor amaaa burnu kanadımı oturduğum yerde kalıyorum ayaktaysam oturuyorum bayılma yok ama elim ayağım tutmuyor o an biri su falan verse bardağı tutamıyorum epey bir uzanmam gerekiyor
kimse garipsemedi şimdiye kadar sizin kaynana bombaymıs güldümde vallahi yalan yok :)) he he de geç

Pes yani ..

"Kayınvalide hazretleri" "kayınvalide güzelligi" ilahi ya görüstügünüz zaman "o gün kan tuttugu icin kendime gelemedim cevaplayamadım, hastalıgım falan yok yani merak etme" diyebilirsiniz dalgaya alarak. Yüzü varsa utanır sizin kayınvalide hazretleri
Ayrıca kan konusunda aynı dertten muzdaribiz ne yazık ki..

Son düzenleme:
Bizim hemşire arkadaş var

Onu kendi kanı tutuyormuş

Hastalardan rahatsız olmuyormuş hatta ani kan durumunda da

Kv Resmen defolu mal almış gibi konuşmuş. Vallahi kv olmaktan korkuyorum acaba bendeki akıl sağlığımı kaybederim

Esimin halasinin gelini dugunde cok yorulmus usutmus hemen ertesine grip olmus, hala hanim "bu gelin marazli cikti alin geri istemiyorum" diye annesini aramis kizin.
Var yani boyle manyaklar. Hic sasirmadim.

Bunu da en cahil insan bile bilir aslında...
Cahillik de değil de bizim anlamlandıramadığımız türden bişey bu..
Bencede anlayamıyorum kadını
Hani hasta yada bir problem olduğunda başımda ağıt yakması gibi bir beklentim yok ama numaradan bile olsa üzülüyormuş gibi yapsın diye bekliyorum
Ama yok kadın resmen avcı gibi kusur peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…