Kan uyuşmazlığı iğnesi nasıl yapılıyo bilgisi olan

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
arkadaşlar 27. Haftadayım eşimle kan uyuşmazlığım var iğne ücretli mi devlet hastanesinde yapılıyo bilgisi olan var mı

Bana geçen hafta yapıldı özele gidiyorum ben.devlet hepsini karşılamiyor bu ilacın yatis yapıldı 150 lira farkı var dediler onu ödedik.

arkadaşlar 27. Haftadayım eşimle kan uyuşmazlığım var iğne ücretli mi devlet hastanesinde yapılıyo bilgisi olan var mı
Önce doktorun bir test yapıyor o teste göre 28.haftada oluyorsun veya olmuyorsun diyor.eger sıkıntı yoksa testte yapmıyor varsa 28.haftada yapıyor. Doğumdan sonra ise babaya cekerse 72 saat içinde yapiliyor sana cekerse yapilmaz .Devlet ücretsiz yapıyor .Doktorun bilgilendirmedimi

Yok yarın gidicem doktora her ay test yapıyo negatif çıktı hep yarın tekrar yapar ona göre söyler heralde

Indirect coombs testi yapar sonuc pozitif cikarsa uyusmazlik ignesini yapmaz. Eger sonuc negatif cikarsa 28.haftada igneyi yapar. Bildigim kadariyla devlet hastanelerinde ucretsiz ama emin degilim

Sonuç negatif çıkarsa yapmaz diye biliyodum ben pozitif çıkarsa mi yapmıyo

Evet onun belirli araliklari var 1/8 1/16 1/32 diye gidiyo. Indirect coombs testi negatif cikarsa canim uyusmazlik ignesi yapiliyo

Geçen gün ilaç almaya eczaneye girmiştim eczacı hararetli bir şekikde devletin bu iğnenin ücretini karşıladığını ama kimsenin bunu bilmediğinin sitemini yapıyodu yinede araştırmak lazım

Dün test yaptı iğneyi de yapar heralde zeynep kamile gidiyorum ücretsizdr o zaman bide bişey daha sorcam bebeğim doğacağı tarih som adet tarihine göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi oluyo bilgisi olan var mı bazı bebeklerin gelişimi önden gidiyo ya haftasına göre

Back
X