Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı?

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Arkadaşlar merhaba. Aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? 28. Hafta da iğne yaptıran var mı? Bi sorunu olan var mı aranızda?

Evet 28.hafta 29.hafta arası ve doğumdan sonra benim oğluşumda 3 defa yapıldı kanamam çok oldu çünki

Haftalarimiz seninle aynı canım. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. :)

[QUOTE="CananSavas, post: 48664937, member: 661430".İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. :)[/QUOTE]

28 haftalık olduk canım inşallah ama erken doğum riski çok yüksek canım.

Ben ilk doğum sancimi bile çektim de doktora bile gittim canım. Doktor doğuruyorsun dedi. Neyse Allahtan vazgcrti sonradan benim ki. :) Rahim anomlasi var bende. Ondan maalesef.

Çok çok geçmiş olsun İnşallah zamanında alırsın kucağına bebişini..cinsiyeti ne bebişinin

Erkek canım inşallah. Senin bebisin cinsiyeti ne? İnşallah tüm hamileler bi avaz da kurtulur. Normal doğum mu sezaryen doğum mu senin doğumun?

Ablamin esiyle kan uyusmazligi vardi oda 33. hafta dami yoksa 28. haftada mi bolmiyorum igne yaptilar. hic bir sıkıntı cikmadi. cok zeki ve cevik bir kizi var ellerinizden öper :)))

Ben ve esimde de kan uyusmazligi var. bende hamile kalabilirsem eger. bende igne vurulacagim herhalde.

İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Sende kucağına minigini almış olursun inşallah.

Bizde de kanuyuşmazşığı var. İlk hamileliğde kan testi yapıldı iğneye gerek yok dedi dr. Doğumdan sonra iğne vuruldum. Korkulacak bişey değil kan uyuşmazlığı. Doğum sonrası en kısa zamanda (72 saat içinde), akasından olursa, düşük, kürtaj yada doğumda tekrarlanması gerekiuor. Takibi yapılsın yeter. Bi sıkıntı yaşamazsınız Allah ın izniyle.

Bizde de kan uyuşmazlığı var ve size birşey sormak istiyorum. Her ay indirekt coombs testi yaptırdınız mı? Ben birkaç doktora gitmiştim ilk haftalarda. 1 tanesi her ay bu testin yapılması gerekir demişti. Siz yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…