Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran varmı?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, eşim ve bende kan uyuşmazlığı var.
Şuan doğum yapacağım ilden farklı bir ildeyim, buradaki doktorum kan uyuşmazlığı testi yapmaya gerek yok direk vuralım dedi, İstanbul'daki doktorumda buraya gelince yapalım istersen dedi. Ama herkes doğumdan 12 saat sonra vurulduğunu söylüyor, ben 33. haftadayım, ne yapacağımı şaşırdım. Bana 2 iğnemi vurulacak acaba, bu ayda yapılan iğne neyin nesi oluyorki?

canım ben o iğneyi iki kere oldum evet .. düşük tehlikesi geçirdiğim sırada .. diğeride doğumdan sonra yapıldı doğumdan bir gün sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam...

canım ben o iğneyi iki kere oldum evet .. düşük tehlikesi geçirdiğim sırada .. diğeride doğumdan sonra yapıldı doğumdan bir gün sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam...

Düşük tehlikem olmadı çok şükür, umarım bu saatten sonra sıkıntı olmaz, bi kaç doktor olunca insanın kafası karışıyor...

benim bebegim düstükten sonra yapıldı kürtajdan sonra 48 saat icinde yapılması gerekiyo 6 ay sonra hamile kaldım hamileligin 28 haftasında yapıldım ikinci iğneyi ama bazı doktorlar gerek görmüyor 28 haftalıkken yapılan igneyi dogumdan sonra diyorlar bebegin kan grubu negatifse igne yapılmıyor iğne zaten diger gebeligi korumak icin allah yardıcın olsun

Ben iki hamileliyimdede vuruldum o kan uyusmazligi ignesini gebelikte zehirlenme olmasin diye vuruyorlar.ikinci dogumdan sonra cocuk babasinin kan grubunu tasiyordu tekrar vurdular bu hamileliyimdede vurdular hayirlisi olsun insallah.

Back
X