Kan uyusmazligi ignesi

pembe38

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
643
526
53
36
Arkadaslar kan uyuşmazlığı ignesi yapilmazsa ardindan olan gebelik nasil olur cocuk icin sağlık acisindan bi problem yaratir mi

Arkadaslar kan uyuşmazlığı ignesi yapilmazsa ardindan olan gebelik nasil olur cocuk icin sağlık acisindan bi problem yaratir mi
Kadın negatif olunca vurulan iğneden mi bahsediyorsunuz? Ben hamilelik başında ortasında 2 kere ve sonunda 1 kere oldum. İkinci benek için olmak gerekiyormuş hamilelik bitince. Evet vurulmazsa bir çok ciddi rahatsızlık yaratıyor.

Doktora geldim simdo ama düşükten hemen bi hafta sonra yapman gerekiyodu dedi napicam bilemedim

Doktora geldim simdo ama düşükten hemen bi hafta sonra yapman gerekiyodu dedi napicam bilemedim
Ben kürtajdan 2 gün sonra oldum çünkü 72 saat içerisinde olmak zorundasın demişti doktorum. Siz yine de danışın doktora en iyisini onlar bilir. Ama ben riskli gecikirse diye biliyorum.

İlk çocukta sıkıntı olmaz diyen drlar da var olur diyen Drlarda
İnşaAllah sıkıntı olmaz canım ama bu gebeliğinde 27 veya 28.ci haftada olman lazm bide doğum sonrası

Oyle aynen. Ilk düşük kan uyusmazligindan olabilirmis doktor öyle soyledi.

İlk çocukta sıkıntı olmaz diyen drlar da var olur diyen Drlarda
İnşaAllah sıkıntı olmaz canım ama bu gebeliğinde 27 veya 28.ci haftada olman lazm bide doğum sonrası
Birinci de önemli düşük de kürtaj da. Aksini iddia eden sorumluluğu alacak mı acaba? İnternete yazınca bile çıkar bu Bilgi. Bu doktorlar arasındaki ego savaşı da bizlerin sağlığına mal oluyor ama umurlarında değil.

Yine 4 haftalik falandi ve hic bir doktor esim ve benim kan grubumu bile sormadı. Bilgilendirmedi

Sağlık kuruluşlarına bile gitseniz kan testi yapılıp ona göre ilerliyorlar. Nasıl iş anlamadım. Ben kan grubu kartım olmasına rağmen kürtaj sonrası kan grubuma bakıldı. Eşimin de aynı şekilde. Sonrasında 72 saat içinde bu iğneyi vurmam lazım dedi doktor ve 2 gün içinde hemen vurdu. Siz şu an sadece gidip durumu bir kadın doğum doktoruna anlatın ve daha fazla geç kalmadan iğne yaptırın. İlerde bedenen bile sorun yaşayabilir çocuğunuz Allah korusun bu çok önemli bir konu. Bebeğinizin Kan grubu oluşmadan bu iğne yapılması gerekiyor ki risk ortadan kalksın. Hemen bu konuda müdahale edilmesi daha fazla gecikmeden doktora gidin. Yeterince geç kalınmış.

Her seferinde kadin doguma gittim qma sonuc ayni yarin özel bi doktora gidecem. Acilde zaten ilgilznmiyolar. Doktorlari ben uyandirdim hic biri bilgilendirmedi

Her seferinde kadin doguma gittim qma sonuc ayni yarin özel bi doktora gidecem. Acilde zaten ilgilznmiyolar. Doktorlari ben uyandirdim hic biri bilgilendirmedi
Umarım bir an önce halledersiniz bu da düşük sebeplerinden birisi çünkü.

Benle esimdede kan uyusmazligi var ve hem bebek hem senin icin tehlikesi var cnm mutlaka ama mutlaka igne ol bi gebelikte birde dogumdan hemen sonra oluyosun o kadar

Benle esimdede kan uyusmazligi var ve hem bebek hem senin icin tehlikesi var cnm mutlaka ama mutlaka igne ol bi gebelikte birde dogumdan hemen sonra oluyosun o kadar
Gecen ayki düşük kafami karidtiran engelli falan olabilir dedi doktor var mi böyle bi durum

Gecen ayki düşük kafami karidtiran engelli falan olabilir dedi doktor var mi böyle bi durum
bende dusuk tehlikesiyle hastaneye yattim hemen yapildi igne
Kesin ole olur olmaz diyemem riskli sonucta sen geciktirme + anne karninda engel anlasilmiyo maleseff uzuv eksikliginden bahsetmiyorum onun disinda ense kalinligi olcumu vs taramaya da goreceksin sonucta kendinide bebegide riske atma + nasil doktor ilgilenmez bole onemli durumda hemen igne yapmaliydi sana

Dua edin bi çözümü olsun gec kalmamis olayim. Yarin once normal muayne oldugum devletteki doktora gidecem daha sonra ozel bi doktora gidecem.

Indirect coombs diye bi test yaptilar negatif cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…