Kan uyuşmazlığı..

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Kızlar merhaba birşey kafama takıldı sormak istiyorum. Benim eşimle kan uyuşmazlığım var ilk gebeliğimde hamileliktemi yoksa doğumdan sonramı iğne yapıldı yada yapılmadımı hiç hatırlamıyorım 5 sene geçti üstünden.. Şuan yine hamileyim 12 haftalığım bundan önce bir düşüğüm oldu. Az önce biyerde yazı okudum biraz korktum. Düşük yaptıktan sonra kan uyuşmazlığı iğnesini 72 saat içinde yapılması gerekiyormuş yapılmazsa sonraki hamilelikte özürlü gebelik olma riski varmış böyle birşeyi duyan bilen varmı ben düşük yaptıktan sonra iğneyi 4 gün aradık ama bulamadım 5. Gün bulup yaptırdım hemen hatta doktorum biraz kızdı ama beni bilgilendirmemişti bilmiyodum şimdide okuyunca korktum sizce bişey olurmu :(

Kızlar merhaba birşey kafama takıldı sormak istiyorum. Benim eşimle kan uyuşmazlığım var ilk gebeliğimde hamileliktemi yoksa doğumdan sonramı iğne yapıldı yada yapılmadımı hiç hatırlamıyorım 5 sene geçti üstünden.. Şuan yine hamileyim 12 haftalığım bundan önce bir düşüğüm oldu. Az önce biyerde yazı okudum biraz korktum. Düşük yaptıktan sonra kan uyuşmazlığı iğnesini 72 saat içinde yapılması gerekiyormuş yapılmazsa sonraki hamilelikte özürlü gebelik olma riski varmış böyle birşeyi duyan bilen varmı ben düşük yaptıktan sonra iğneyi 4 gün aradık ama bulamadım 5. Gün bulup yaptırdım hemen hatta doktorum biraz kızdı ama beni bilgilendirmemişti bilmiyodum şimdide okuyunca korktum sizce bişey olurmu :KK43:
Doktorunuza bu durumu bildirdiğinizde zaten size kan uyuşmazlığı tahlili yaptırır. Çıkan sonuca görede gereken yapılır. Korkmayın daha 12.haftdaymışsınız.bi an önce anlatırsınız mevzuyu doktora.

Yada ilk doğumumdan sonra iğne yapıldıysa o iğne korurmu bizi ama hiç hatırlamıyorum uzun zaman geçti üstündem yardımcı olursanız sevinirim :((

Doktorunuza bu durumu bildirdiğinizde zaten size kan uyuşmazlığı tahlili yaptırır. Çıkan sonuca görede gereken yapılır. Korkmayın daha 12.haftdaymışsınız.bi an önce anlatırsınız mevzuyu doktora.
anladım teşekkür ederim 2 hafta sonra gidicem doktoruma sorarım 8. Haftalıkken gittiğimde sordum daha erken dedi hiç ilgilenmiyorlar kötü bişey olcak diye korkuyorum ikinci gebelikte kan uyuşmazlığı bebek ölümüne bile yol açıyormuş insallah bişey olmaz

anladım teşekkür ederim 2 hafta sonra gidicem doktoruma sorarım 8. Haftalıkken gittiğimde sordum daha erken dedi hiç ilgilenmiyorlar kötü bişey olcak diye korkuyorum ikinci gebelikte kan uyuşmazlığı bebek ölümüne bile yol açıyormuş insallah bişey olmaz
Allah korusun. Korkmayın bişey olmaz inşallah. En kötü bi özel l hastanede kan uyuşmazliği tahlili yaptırın. Ucuz bi tahlil zaten. Pozitif çıkrsa doktora hemen gidip gösterirsiniz.

Allah korusun. Korkmayın bişey olmaz inşallah. En kötü bi özel l hastanede kan uyuşmazliği tahlili yaptırın. Ucuz bi tahlil zaten. Pozitif çıkrsa doktora hemen gidip gösterirsiniz.
tmm canım dediğini yapıcam çok sağol yardımcı olduğun için biraz olsun için rahatladı

Back
X