Kan Uyuşmazlığı

Sevgi02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
61
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar hep takip ediyorum sizi şimdi benimde sorunum oldu :( Daha Yeni evlendik eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var ben 0 Rh (-) eşim B Rh (+) bu durumda olanlar varmı bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz Allah kısmet ederde cocugumuz olursa herhangi bir riski olur mu?

Arkadaşlar hep takip ediyorum sizi şimdi benimde sorunum oldu :( Daha Yeni evlendik eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var ben 0 Rh (-) eşim B Rh (+) bu durumda olanlar varmı bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz Allah kısmet ederde cocugumuz olursa herhangi bir riski olur mu?

canım bizdede kan uyuşmazlığı var ilk çocukta cok fazla sorun olmuo ama hamilelikte 28. hafta iğne vuruyorlar bide dogunca vuruyorlar endişe etmene gerek yok benim ilk bebegime hamileyim doktorum böle söyledi.

canım hamile kalmadan önce yinede bi doktora danış bizdede var kan uyuşmazlığı biliyorduk ama hamile kaldım o sevinçle unuttuk uyuşmazlık oldugunu doktor olacak pislikte hiiç sormadı kan gruplarımızı ve ilk bebeğimi kaybettim iğne oldum şimdi çok şükür yıne hamileyim şimdilik bi sorun yok ama inş. olmaz onun için sen yinede bi danış derim doktora

Doktoruma danışdım ilk cocukda risk düşük ama 2 cocukda kontrolde olduğu sürece bir sorunla karşılaşmayız dediler çok teşekkür ederim sizlere allah hayırlısıyla bebişleri kucağınıza almanızı nasip etsinn Darısı artık bana :))

Back
X