- 3 Aralık 2015
- 46
- 15
- 88
- 30
- Konu Sahibi Gecemavasi
Evlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bi sorun olmuyor gebeligin 28.haftasinda kan uyusmazligi iğnesi vuruluyo bide gerekirse dogum sonrası canini sıkma sakinEvlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor
Himm illa 28 de olmuo yani. O zmn o igne 28 de yapilio galiba cnm dimiBende 27.haftada yaptrdm negatif ckti ama doktor uyusmazlk ignesi vurucm haftaya gel dedi
Anladm cnm. Bugun yaptirdim indirect comb testini cnm. Ins Rabbim korusun bebisleriEvet cnm cockla uyusmazlk ckmadi henuz ama her ihtimale karsi vuruyolar .bazi dktrlarda bebek dogdktan snra kan grubuna bakp vuruylarmis
Ilk degil cnm daa once kurtajim vardiInsallah cnm Allahin izniyle..ilk hamilelikse sorun olmuyor zaten
Selam inşallah görürsün bu yazımı. Nasıl şu anki durumunuz? Nasıl bir yol izlediniz? Benim de test sonucum pozitif çıktıMerhabalar
İndirect Coombs Testi pozitif çıktı. Benim kanımda bebeğe karşı antikor var demekmiş ve bebeğimde kansızlığa sebep olabilirmiş okuduğum kadarıyla. Bunu yaşayan var mı acaba?
Test tekrarlandi ve negatif cikti. Haftaya carsamba 28.hafta dolunca anti d ignesi olucam. Testi tekrarlattirir mutemelen. Pozitif cikmasi anlamsiz demisti doktor banaSelam inşallah görürsün bu yazımı. Nasıl şu anki durumunuz? Nasıl bir yol izlediniz? Benim de test sonucum pozitif çıktıVe doktorum hiç iç açıcı şeyler söylemedi.