Kan uyuşmazlığı

Bu doktor da iğne vurulduysa ben vurmuyorum dedi doğumdan sonra vuruyorum dedi
Hadi ya yani 28.haftanda vurulmayacaksin. bana da öyle dediler vurulmayacağiz o zaman sen 8 haftalik iken vuruldun di mi ?iki kere zarar oluyor o zaman neyse bizde doğumdan sonra bebegin kani pozitif olursa vurulacagiz inş doguma kadar etkilesim olmaz..sagol canim bu arada cinsiyet ne cikti ?

Hadi ya yani 28.haftanda vurulmayacaksin. bana da öyle dediler vurulmayacağiz o zaman sen 8 haftalik iken vuruldun di mi ?iki kere zarar oluyor o zaman neyse bizde doğumdan sonra bebegin kani pozitif olursa vurulacagiz inş doguma kadar etkilesim olmaz..sagol canim bu arada cinsiyet ne cikti ?

Şimdi normalde kontrollerimi devlette yapıyorum devlet 28. Haftada vurucaz diyo devlet cinsiyeti söylemedi diye özele gittim... kendini sakladı göstermedi inatçı :( salı günü bir daha gidicem

Doktor bir tanıdığım var Şimdi ona sordum o da ikiside olur demiş sıkıntı olmazmış

Back
X