Kan verdim

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
KIZLAR 14-30 DA KAN VERDİM 1 SAAT SONRA ÖĞRENMİŞ OLACAĞIM.....
NE OLUR 15 30 A KADAR KALBİNİZ BENİMLE OLSUN.....opuyorumnanaktan

hayırlı sonuç alırsın inşallah arkadaşım.meleğinle yola devam edersin inşallah.sevgiler..

Rabbim 1 saat sonra senı dunyanın en mutlu insanlarından yapsın
Rabbim yavrunun minicik bedenini hem yüregıne hem gobegıne kondursun saglıkla dunyaya getırmyıde nasıp etsın

Rabbim bu çetin yollarda bizleri yoldaşsız bırakmasın ımtıhanı kaybedenlerden eylemesin sonuda hepımızın yuzunu ebedi güldürsün ins
kalbimiz senle canım

Başlığı görünce çok heyecanlandım birden ,neden bilmem tamamdır bu iş dedim biliyor musunuz...Dualarım sizinle olacak,hikayenizi bilmiyorum ama sanırım sizinde tüp bebek uygulaması...Kocaman Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah...

bugüne kadar karıncayı dahi incitmekten korktum....
kimseye art niyet düşünmedim.....
kıskanmadım.....
rabbim ne olur bu kapıyı yüzüme kapama................................
bana dua eden etmeyen herkesin de muradını ver rabbimmmm

inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz ve müjdeli haberlerini alırız canım. en zor saniyelerinde biraz daha sık dişini. allahım eşinin ve senin yüzünüzü güldürür inşallah... dualarım sizinle...

Rabbim yar ve yardımcın olsun, tüm sıkıntılarını gidersin, hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah...

Allahım inşallah meleğini nasip etmiştir:Saruboceq:
dilerim hamilesindir canım..
haberlerini bekliyoruz

canımmm insallah meleğin seninledirrrr rabbim hayırlısını versin canımmm

Canım benim
ada'n seninle bitanem
ben buna canı gönülden inanıyorum ve senin için dua ediyorum
inan şuan kalbim seninle atıyor
lütfn sakin ol ve sende dua et
rabbim kullarını incitmez
o herşeyin eniyisinin en doğrusunun zamanını bilir
senin açtığın kollarını ada'nsız bırakmayacak

arkadaşım seninle beraber 1 saatin geçmesini heyecanla bekliyorum hayırlı bir haber alırsın inşallahzemuszemus

beni ağlattın.....dilerim allahım güüldürsün seni....tuşları bile göremiyorum ağlamaktan....sağol....çok sağol....

arkadaşım seninle beraber 1 saatin geçmesini heyecanla bekliyorum hayırlı bir haber alırsın inşallahzemuszemus

ssağolun kızlar hepiniz warolun....annelik böyle bir şey işte.....hangi acıda sevinçte insan bu kadar kenetlenir ki....annelikse konu....akan sular durur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…