• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verdim

tebrik ederim çok heyecanlandım bende kalbim çarpıyor inan sayfaları nasıl okudum anlatamam
tebrik ederim pembe geliyorsa yat hemen iş yapma ayaklarının altına yastık koy yerleşme kanaması olabilir artmaz inş drunu aradınmı ara bi haber ver durumunu pembe kan kırmızıya dönüşürse iyi değil canım benim
dikkat et kendine

tebrik ederim çok heyecanlandım bende kalbim çarpıyor inan sayfaları nasıl okudum anlatamam
tebrik ederim pembe geliyorsa yat hemen iş yapma ayaklarının altına yastık koy yerleşme kanaması olabilir artmaz inş drunu aradınmı ara bi haber ver durumunu pembe kan kırmızıya dönüşürse iyi değil canım benim
dikkat et kendine
neyse ben teşekkürü bırakıp gidip yatam bari
lütfen affedin herkese teşekkür edemedim....
dualarınızı bekliyorum
herzaman kalbimdesiniz:Saruboceq:

Canım beni dinle..Hemen tek doz 100 lük progynex iğne yaptır kalçadan ya da eczaden proluton depo al onu yaptır kalçana...Dr una acele ulaş...Evde iş miş yapma bu aralar..annen falan yanında mı?
coraspirin falan kullanıyorsan onu da kes..

dikkat et kendine

kIRMızı kan kötü demek değil..Bazı bayanlarda olabiliyor..Benim de 3 gün kırmızı adet gibi kanamam oldu,hatta her adet gününe denk gelen zamanlarda İlk 3 ay kanamam oldu,dr progesteronu arttırdı.O zaman geçti....İkizlere hamileydim....

ama sen benim soruma cevap vermedin.özel msj yaz bari kıss....çattladım valla..... kafamçokkarıştı

Canım beni dinle..Hemen tek doz 100 lük progynex iğne yaptır kalçadan ya da eczaden proluton depo al onu yaptır kalçana...Dr una acele ulaş...Evde iş miş yapma bu aralar..annen falan yanında mı?
coraspirin falan kullanıyorsan onu da kes..
cumartesi gecesi eşim pruluton deot vurdu.... o haftalık zaten.....
dr ulaşamadım diğer doktorum da gerek yok dedi
aspirine alerjım var zaten kullanamıyom

canım benim tebrik ederim allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder.. darısı başımıza insallah

Back
X