canım pazara gıdecegım inan Ada nı bekliyorum güzel haberler ver ınş bize:)
allah muradını versin balımm:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım pazara gıdecegım inan Ada nı bekliyorum güzel haberler ver ınş bize:)
Hayırlıı sonuçlarr alırsın inşallahh dualarımız seninlea.s.
insallah pozitif sonuc alirsin canim
hayırlı haberlerini alırız inşallah. kendim bekler gibi heyecanlandım valla......
neyse ben teşekkürü bırakıp gidip yatam baritebrik ederim çok heyecanlandım bende kalbim çarpıyor inan sayfaları nasıl okudum anlatamam
tebrik ederim pembe geliyorsa yat hemen iş yapma ayaklarının altına yastık koy yerleşme kanaması olabilir artmaz inş drunu aradınmı ara bi haber ver durumunu pembe kan kırmızıya dönüşürse iyi değil canım benim
dikkat et kendine
tebrik ederim çok heyecanlandım bende kalbim çarpıyor inan sayfaları nasıl okudum anlatamam
tebrik ederim pembe geliyorsa yat hemen iş yapma ayaklarının altına yastık koy yerleşme kanaması olabilir artmaz inş drunu aradınmı ara bi haber ver durumunu pembe kan kırmızıya dönüşürse iyi değil canım benim
dikkat et kendine
adam ben sana küstüümmm.....:umursamaz: :1closedeyes: :dilcikar:
cumartesi gecesi eşim pruluton deot vurdu.... o haftalık zaten.....Canım beni dinle..Hemen tek doz 100 lük progynex iğne yaptır kalçadan ya da eczaden proluton depo al onu yaptır kalçana...Dr una acele ulaş...Evde iş miş yapma bu aralar..annen falan yanında mı?
coraspirin falan kullanıyorsan onu da kes..
hayırlı hamilelikler canımmmmmmm
hayır bu sefer ben senin sıpanı yiycem sen kimseyi yemeeee
canım benim tebrik ederim allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder.. darısı başımıza insallah