kan vermeden olmaz mi bu isler

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Yarin nikah icin basvuruya gidicez sabahtan kan vermeye gidcez ama ben daha kan in k sini buyunca soguk soguk terliyorum kasiliyorum midem bulaniyo aglicak gibi oluyorum. Herkes acimiyo diyo ama yok icim cok huzursuz aabaha kadar aglayabilirim kan vericem diye napicam ben nolur napcam ay cok stresliyim offf

kan vermeden olmaz uyuşmazlık falan var mı diye istiyorlardı sanırım.
ama eli hafif biri alırsa gerçekten acımıyor
bir dakikalık bir şey için kendinizi üzmeyin...

Akdeniz anemisi var mı yok mu diye de bakıyorlar, ben hiç etkilenmediğim halde en olmadık şeyler başıma gelir hep :) Sorun yok gerçekten, bir dakikalık bir iş. Başka tarafa bakıp bir şarkı sözünü falan aklınıza getirmeye çalışın.

Saglik ocagina git hastaneye degil de sorumluluk bende vermiyorum senden kan almadan soncu veriyor

Acımıyor,bende sadece o an kolumda bi uyuşukluk bi ağırlaşma oluyor kan verirken.Başka yöne bak ve kendini kasma, korkun aldirana kadar sürer ondan sonra aa bu kadar mıymış dersin.

Valla ben kani nasil verdigimi bile hatirlamiyorum oyle mutluydum ki sen bu kadar kandan korkuyosan nasil hamile kalip doguracan.oooo hamileyken ne testler istiyolar.tatlim benim sen guzel gunleri dusun.1 dk suruyo zaten be.nolcak...

İçinden şarkı söyle, kafanı çevir başka yöne. Ben öyle yapıyorum canım yoksa yemyeşil oluyorum, nefesim daralıyor.

gözlerini kapat bakma koluna.1 dkda bitecek bişey.nişanlında yada sende bi hastalık varsa belli oluyor.çok güzel bi uygulama.sağlık için şart canım hem 2 tüp alıyorlar çok değilki

Bu yasa kadar hic mi kan aldırmadın gözünü sevim?

Agzımın sol tarafında bir sürü dikiş var, sag tarafına da bugün kanal yapıldı...Kan emiyorum su an bildigin. Uyusturmak icin de bir sürü igne vurdu kadın. Moral olsun diye diyorum. Bir dk'lık iş...Gözünü kapa, acma, tamamdır.

Kanını sev, öp onu...
Göz bebeklerinin içine bak...
Bebekim seni seveyrum de ona..
Bir garip sıvı o...
Ölesiye akıskan, kırmızı...
Sırf seni canlı tutmak tüm cabası...
Bir garip oksijen tasıyıcısı..

ben de oyle olmustum ama bsy olmuyo korkma : ) guzel zamanlar bunlar bile, tadini cikar

sekerli bsyle meyvesuyu olsun yaninda, hemen alirsin islemden sonra, bi sknti olmaz Allah in izniyle..

açıkcası bana göre
aLTI ÜSTÜ BİR İĞNE BATMASI
ancak fobi yada saplantı olacak şekilde bir korku varsa tedavi şart
yok eğer bu durum sadece çıtkırıldımlıksa
o zaman sana şunu söyleyebilirim
EVLENECEK KADAR BÜYÜDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORSAN
bir iğne batmasını da göze alcaksın
MALUM
nikahtan sonra ÇUVALDIZ seni bekliyor
:)

Aklıma bizim kan testi zamanlarımız geldi. Eşimi burda çok rezil ettim bu konuda sanırım ama dayanamicam yine yazıcam

Koskoca adam daha koltuğa oturur oturmaz bayıldı, iğne falan yoktu ortada. İlk kez öyle gördüm, çok korkmuştum. Şimdi alıştım artık, bayılır bu yine deyip yanımda ayran, kolonya falan taşıyorum hastaneye gidince.

Korkulacak bişey yok aslında ama fobi işte. Bayılmaktan korkma sonuçta bir sürü sağlık personeli var orda. Müdahale ederler. Ama son ana kadar bekleme. Bayılacağını hissettiğin anda söyle ki düşüp bir yere vurma başını falan. Eşim geliyooo diyo anlıyorum ben artık. Merak etme ayıltır yine alırlar o kanı. Mutlaka vermen lazım, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, kan uyuşmazlığı ve akdeniz anemisi var mı diye bakıyorlar. İhmal edilecek bir şey değil.:)

Allah korusun kaza bela olsa ne yapıcaksınız...
Allah göstermesin tabi ama bunu düşünüp rahatlayın onun yanında kan verme ne ki diye düşünün
regl olunca ne yapıyorsunuz?

bazilari formaliteden hersey yapilmis gibi rapor aliyor..ama biliyor musun? gercekten bi kan hastaligi filan varsa cikiyor ortaya, bu yuzden bence cok iyi...bi kereden bise olmaz ver gitsin.

Eğer kendinizi kasarsanız damarlarınız zor bulunur. Oraya bakalım, buraya bakalım derken canınız acır. O yüzden rahat olun. İğneden ben de korkuyorum ama inanın aslında korkulacak bir şey yok. Sinek ısırığı gibi bir acı oluyor sadece. Başınızı da hangi kolunuzdan kan alıyorlarsa onun tersine çevirin. Görmeyin.

parmak ucundan pıt dıye alıyorlar,1 sanıyelik iş hıc korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…