kan vermekten kollarim mahvoldu 19 haftalik hamileyim

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Hemen konuya girim arkadaşlar 19 haftalık hamileyim cuma günü telefon geldi saglik ocagindan kan alicaklarmis bende o anda tam anlayamadım mesguldum ama simdi kafamda takildi zaten bundan 1 hafta önce kan verdim 3 lu test olurken. Bunun gereği var mi siz saglik ocaginda kan verdiniz mi gebelik ortasindayken

Benden de alcaklardı ben gitmedim canım sağlık ocağına 2 kere gittim oda tetanoz aşısı için

Hemen konuya girim arkadaşlar 19 haftalık hamileyim cuma günü telefon geldi saglik ocagindan kan alicaklarmis bende o anda tam anlayamadım mesguldum ama simdi kafamda takildi zaten bundan 1 hafta önce kan verdim 3 lu test olurken. Bunun gereği var mi siz saglik ocaginda kan verdiniz mi gebelik ortasindayken

bana ogle bisi denmedi canim saglik ocaginda hic kan almadilar :/

Bende saglik ocaginda kan vermiyorum ozeldeki testlerimi goturuyorum gerekenleri ordan yaziyolar canim

Önceden yaptirdigim kan tahliline mi bakmislardi sanırım hamilelikten 2ay önce yaptirmistim o da daha güncel dediler. Aşı için 2 kez gittim. 2ay a bir sanırım gebelik kontrolü var. En son martta gittim mayısta tekrar var. Sizin güncel kan tahlili yoksa kayıtlarda yada rapor olarak oyüzden cagirmislardir

Arkadaşlar ben 28+0 haftamdayım bu zamana dek benden 2 kere kan aldı doktorum o da kan tahlili içindi gebeliği 2.ayı mıydı neydi,sonra da 2li test döneminde.Sağlık ocağından falan çağırmadılar ve tetanoz aşısı ne için?Doktorum hiç bahsetmedi.

saglik ocaklarida artik duzenli kan tahlili yapiyor canim degerlerini kontrol etmek adina ben kizima hamileyken verdim hep..

Yok canım acil sezeryan :KK43: suyum patladı ama hiiç sancım yoktu benim o yüzdeb suni ç verdiler onada bebeğimin kalbi dayanamadı yavaşladı acil sezeyana aldılar

ay canim benim neler yasamissin neyseki sag saglim kavusmussun rabbim banada nasip eder insallah bende bebisimi alirim kucagima :)

X