Kan vermeye gideyim mi?

asdfgh_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
102
8
11
20
Kızlar bir sürü konu açtım bununla alakalı ama artık yeter dicem bu da son olsun inşallah ben adetime 10 fün kala kaset test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı 8 gün kala after10 marka ile erken gebelik testi yaptım ne kadar güvenilir bilmem düzenli adet görürüm belirtilerim kasık ve bel ağrısı sabahları afedersin öğürtü mide bulantısı ve göğüslerde hafif hassasiyet 9 aydır deniyoruz gelen giden yok ve şuanda adetime uygulamaya göre 7 gün var bugün acilde kan versem hamilelik varsa çıkar mı yoksa çok mu erken belirtiler var ama varsa çıkar mı ne yapmalıyım?

Öncelikle sakin olun bu stresle olacağı varsa da olmaz.Ayrica belirtiler bu kadar erken başlamaz ogurtu falan psikolojik olabilir.Adetin geçmesini bekleyin kesin sonuç verecektir.Erken öğrenmek de iyi bişey değil.Kimyasal mi dış gebeliki vs diye endise edeceksiniz bu sefer.Relaks olun bayramin tadını çıkarın.Bebisiniz en doğru zamanda gelicek inşallah size.

Çok teşekkür ederim

Önceki hamileliğimi adetime 6 gün kala 353 beta ile öğrenmiştim ve kasette çıkmıştı buda öyle olur diye düşündüm

Hamile misiniz bilmiyorum ama bende daha yeni öğrendim 5+1 im nerdeyse hiçbir belirtim yok arada hafif kasık ağrısı tabi herkesin bünyesi farklı ama adet gecikmeden belirti yaşamanız biraz zor psikolojik olabilir

Önceki hamileliğimi adetime 6 gün kala 353 beta ile öğrenmiştim ve kasette çıkmıştı buda öyle olur diye düşündüm
Yo varsa öğrenebilirsiniz ama benim demek istediğim erken öğrenmek size bişey katmiyor aksine daha çok stres yaşatıyor ama bu benim fikrim tercih yine size kalmış

10 gün kala ne kadar doğru sonuç alabilirsiniz bilmiyorum çünkü daha yumurtlama üzerinden 4 gün geçmiş oluyor bu süreçte kanda bile çıkması olanaksız gözüküyor bırakın kaset testi. O bana pek mantıklı gelmedi ama erken gebelik testinizin sonucu nedir o da mı pozitif? Eğer o da öyleyse belki erken döllenme olmuştur o ay erken yumurtlamışsınızdır

Herkesin bünyesi farklı ben adet olmadan kusmaya başlamıştım erken belirti olmaz diye bir şey yok. ve kasık ağrım olduğu için adet olacağımı sanıyordum. Adete 5 gün kala geç döllenme olmasına rağmen kanda çıktı. Tabi ki herkesin farklıdır biraz daha beklerseniz kesin sonuç alabilirsiniz

Yo varsa öğrenebilirsiniz ama benim demek istediğim erken öğrenmek size bişey katmiyor aksine daha çok stres yaşatıyor ama bu benim fikrim tercih yine size kalmış
Katılıyorum spiral aldırmaya giderken hamile olduğumu öğrendim 1 haftalık felan beta hıc yükselmiyor kimyasal diyor doktor ama regl olmaya 4 gün var

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?

Tekrar kan verin hata bekleyin TM 10 gün olsun kan verin çıkmazsa ilaç kulanın çünkü Değeriniz yükselmiş olabilir

Kızlar bugün gebelik testi yaptım innovita marka test pcosluyum ben en son 32 gün önce regl oldum bundan 3 gün oncede progesteron hormonuma baktirmistim 0.60 çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim ne kadar geciktim bilmiyorum lütfen yardımcı olun birde sağ kasığımda uzanıp aniden kalkınca batma oluyor birde beyaz akıntım var

Eklentiler​

Eklentiler

• IMG_20250621_184427.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 179
Bende böyle çıktığında ertesi gün başka bir erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bir kaç gün kontrol ettim ve hiç pozitif göremedim. İnşallah sizinki pozitiftir ama bir kaç gün koyulaşmayı takip edin varsa kan verirsiniz ? Direkt kanda negatifi görmek daha çok yoruyor

Benim de geçen aylar yalancı pozitif gördüğüm çok oldu işte bu kasik batması ben de suphelendirdi yoksa hiç cesaret edemiyorum kan vermeye hayal kırıklığına ugramim diye belki biri cesaret verir diye yazdım buraya

Bence 2 gün daha gün aşırı test yapın baktınız koyulaşma var öyle verin. Erken öğrenmekte bazen çok yıpratıcı olabiliyor

Merhaba birşey soracağım pcos var bende, en son adetimi 15 nisanda oldum 4 gün sürdü hafif bi kanamaydı, adet bittikten 3 gün sonra betaya baktık 0.600 çıktı, ama mayıs ve haziran(bu ay ) adet olmadım, kan testi yapmaya korkuyorum negatif görmekten ama çok bir belirtim de yok baş ağrısı ve yorgunluk var hani gıda olarak sadece et yemek istemiyorum ama tiksinme falan değil bilemiyorum ne yapmalıyım , böyle bir durum yaşayan oldu mu test yaptırmalı mıyım veya ne zaman yaptırsam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…