Büyük ihtimal fazlaca iyi niyetli baktı asıl amacı farkedemedi yoka izin vermezdiGerçekten samimi olsaydı telefonda ki kadın doğuda öğretmenim ordaki sıkıntılardan bahsedeceğim derdi .. Beyazıt Öztürk o an belki de kadının pkk yandaslışlığını farketmemiştir
Montaj bunlar, iftira bunlar.beyaza terörist diyenler. gelin birde şuna bakın.
halüsinasyon bunlar bence:)Montaj bunlar, iftira bunlar.
Come on!
Aaaaa çok ayıp bi de üşenmeden oturup montaj yapmışınız yakıştı mı cik cik cikbeyaza terörist diyenler. gelin birde şuna bakın.
Ah işte olivia ben de aynen bunu soruyorum kendime pkk ne zaman dağları bırakıp şehirlere saklandı? Yahu üç beş üyeyi bulup öldürcez diye uğraşırken pkk dağda büyük planlar yapıyor yılanın başını ezmezsen yokedemezsin üç beş ölür 15 20 üye katılır saflarına bu böyle çoğalır gider biz de dökülen kanlara ağlar dururuzBunlar hepsi söylenmis sözler, bunlar hepsi gercek.Arastirdim, evet, AKP li milletvekiller, hatta o saci biryantinli Yigit Bulut bile söylemis bu cümleleri, gazetelere acik ve net duruyrmuslar görüslerini.
Peki neden bu son zamanlar hedef bozulmaya baslandi ?
Neden bu savas daglarda yapilmiyor, daglardaki PKK vurulmuyorda, sehirlerdemi araniyor PKK ?
Gidin o dagdaki tüm PKK lilari öldürün, yok edin, hic bir tanesini birakmayin. 30 senedir 1 milyon PKK liy nasil öldüremiyorsunuz koskoca Türkiye, neden yok edemiyorsunuz ülkemde terörü ?
ben işin burasını geçtim okypete.beyaza terörist diyenler. gelin birde şuna bakın.
Yok biz milliyetçiyiz ya Beyazı suçlamak daha kolay geliyor. Beyazın yaptıkalrının yanında bunların yaptıkları ne ki...beyaza terörist diyenler. gelin birde şuna bakın.
hayır adam birşey dese bari. masum insanların çocukların ölmesine üzüldüğünü belirtmiş. ne hedef göstermiş nede başka şey. nasıl bu kadar acımasız olduk anlamıyorum. insanları o kadar kolay linç ediyoruzkiYok biz milliyetçiyiz ya Beyazı suçlamak daha kolay geliyor. Beyazın yaptıkalrının yanında bunların yaptıkları ne ki...
Sosyal medyada neler yazmışlar adama yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?