20.yaş diş ameliyatından daha kötü olamaz herhalde ama ...cok kotu kızlar.Allah gostermesın.
iğne olduğu halde acı hissettim ben..ama hepsi bitti geçti Allah'tan doktor fobim yok(e o da olmasın arısından tut böceğine kadar böceğinden tut yüksekliğine kadar yüksekliğinden tut kana kadar kandan tut kalabalığı kadar..herşeye fobim var)geçti gitti 4 dişim kanallı benim.
kızlar bende yaptırdım kanal tedavisi ama basıma gelmeyen kalmadı.bundan sonra asla diş hastanesine gitmem.bitek diş hastanesine göre değil bütün devlet hastanelerinde insana işkence eder gibi davranıyolar yada yüzüne bile bakmadan ilaç yazıp gönderiyorlar.bu ülkede eğer fakirsen işin zor.ölmek sana hak oluyo ozaman.ama aynı doktorun özel yerine git seni basının üstünde gezdiriyo.bu tabiki doktorlarında sucu değil.üstelik her doktorda öyle değil ama geneli böyle.çifte standart uyguluyorlar.neyse konuma dönim.diş hastanesine gitti. bana kanal tedavisi dedi uyuz doktor.yapmaya basladı.ama eli işte gözü oynasta bi doktor.eliyle dişime bakmadan bişeyler yapıyo.sağda solda öbür insanlarla konusuyo.elindeki iğneyle dişin sinirini aldı temizledi sonraiçini temizlesin diye bi madde verdi sanırım oksijendi.onu verir vermez kendimden gectim yıgılıp kaldım oracıkta.yüzüme yanmayla beraber tarif edilemez bi acı geldi ama dayanmanın mümkünatı yok.ben ağlamıyorum ama gözlerimden yaslar sicim gibi geliyo.bütün vücüdumun canı kaçtı.derken iki dakka gecmeden tek yüzüm balon gibi oldu.o kadar şiştiki nerdeyse patlicaktı yüzüm.tabi şerefsiz hala yat diyo bana ne diyon sen deyip kalktım koltuktan ama yürüyemiyorum dizlerim titriyo.tabi tutustular doktorla hemsire.eve geldim o gece evde gecirdim sonra baska doktorun özel yerine gittim rontgen cektı.diş kanalını öyle bi temizlemişki baska sinirlerin yerini açmış o sıvıyıda verince bu sefer o sinirler hissetmiş acıyı.yetmesmiş gibi doktor bozuntusu di,şimi temizlediği igneyi dişimin içinde bırakmıs kırılmıs içerde almaya tenezzül bile etmemiş.allahtan öyle bi yerinde kırmıskı hiç bişeye zararı yokmuş.ben bunu bilir bunu söylerim devlet hastanelerinde insana insan gibi davranmıyorlar.ve ben o adamı nasıl şikayet etmedim hala kızıyorum kendime
Kesinlikle durumu hem o doktorun çalıştığı hastaneye, hem de Sağlık Bakanlığı'na bildirmen lazım başka birininde başına aynı şeyin gelmemesi için. Senin yerinde bir çocukta olabilirdi.
Başka dişin sinirinide almak, AĞIZ İÇİNDE İĞNE KIRMAK NE DEMEK???
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?