Geçmiş olsun canım bi daha randevu verdi mi yoksa dolguyi da yapıp bitirdi mi dolgu parçalarıdır ağzına gelen endiselenme 2 saat bişey yeme uyusuklugun geçsin bide o tarafında çiğneme 1 hafta kadarMerhaba Kızlar. Bugün 4,5 saat önce kanal tedavisi yaptirdim. İlk başta çok korktum ama cook da ağrılı değildi . Ama su an uyuşukluk yeni yeni gidiyor ve ağrı başlıyorbide hafif hafif parçalar kopuyor gibi o dizinden beyazimsi Neden acaba? Ha bide biliyorsanız kaç saat sonra yemek yemem lazım. ? Bunları hiç soramadim çünkü o an uyuşuk bir şekilde unuttum.
Teşekkür ederim :)Siz geçen gün konu açan arkadaşsınız sanırım. Çok geçmiş olsun :)
Evet randevu verdi . Ama ne icin bilemiyorum agridan uyusukkuktan hiç bişey soramadim doğrusuGeçmiş olsun canım bi daha randevu verdi mi yoksa dolguyi da yapıp bitirdi mi dolgu parçalarıdır ağzına gelen endiselenme 2 saat bişey yeme uyusuklugun geçsin bide o tarafında çiğneme 1 hafta kadar
Bence geçici yapmış gibi çünkü normalde de kanal seans li yapılır simdı ilaç koymuş geçici ile kapatmıştir. 2. Seansta kanalını dolduracak ve daimi dolgu yapacak canım. Muhtemelen enfeksiyinluymis dişin o yüzden ilaç koymuş seans yapmış yani ağrı kesici alabilirsin dedigim gibi o tarafında çiğneme yapma tekrardan geçmiş olsunEvet randevu verdi . Ama ne icin bilemiyorum agridan uyusukkuktan hiç bişey soramadim doğrusuAğzıma parçalar gelince korktum dolgu olmadı diye. Aklıma takılan başka biseyde bu acaba kalıcı mi yoksa geçici olarak mi yaptı bilemiyorum
Aynen canım antibiyotik kullandi ama disim enfeksiyonlu demişti. Coook teşekkürlerBence geçici yapmış gibi çünkü normalde de kanal seans li yapılır simdı ilaç koymuş geçici ile kapatmıştir. 2. Seansta kanalını dolduracak ve daimi dolgu yapacak canım. Muhtemelen enfeksiyinluymis dişin o yüzden ilaç koymuş seans yapmış yani ağrı kesici alabilirsin dedigim gibi o tarafında çiğneme yapma tekrardan geçmiş olsun
Yani bu dizindeki beyaz şey geçici dolgumu oluyor? Evet verdi randevu bir daha ama ne icin hiç söylemedi . Acaba kalıcı dolguyu ozaman mi yapacak 4,5saat geçti ama ufacık birşey yesem ağrı şiddetli oluyor
Ne demek canimm dikkat et kendine gargara yapabilirsin iyi gelir ağrına tuzlu suyla da yapabilirsinAynen canım antibiyotik kullandi ama disim enfeksiyonlu demişti. Coook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?